Oversikt

Å dra helt til Taiwan for å studere kinesisk kan virke krevende. Det er viktig for oss at denne overgangen skal være så enkel og bekvemmelig som mulig for deg så du kan konsentrere deg om å lære kinesisk.

Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som skal hjelpe alle nye elever. Kultursjokk er alltid å forvente, men mange ting kan bli gjort enklere. Du behøver ikke å bekymre deg om å skaffe et lokalt SIM kort til mobilen, kjøpe periodebillett for å ta kollektivtransport, eller til og med åpne en bankkonto.

Vi vet at det kan være utfordrende og stressende å hanskes med banker, mobilselskaper og til og med kollektivtransport, spesielt i et fremmed land hvor få snakker engelsk og du enda ikke kan språket. Derfor ønsker vi i LTL å ta bort dette stresset, og gjøre livet ditt enklere.

Vi vet hvordan ting fungerer i Taiwan, og nedenfor ser du en liste over tilleggstjenestene vi tilbyr så du skal få et opphold i Taipei som er så komfortabelt og enkelt som mulig.

Lærerne Alwin og Sofia sammen med sine elever på LTL Beijing

«Survival Kit» Standard 

Vårt standard «Survival Kit» for Taipei inneholder følgende:

 • SIM kort til mobil med data, tale og SMS inkludert – Inkludert 3Gb med data. Hvis du trenger mer, eller må fylle på så viser vi deg hvordan.
 • Henting på flyplass/togstasjon – Du trenger ikke å bekymre deg for å finne veien til din nye adresse, vi henter deg og kjører deg direkte til der du skal bo.
 • Offentlig transport-kort –Taipei Metro (MTR) er rask og praktisk. Kortet kommer inkluderer ca.20 turer.
 • Open a new Bank Account – If you want to set up a bank account in Taiwan, we will take you to the bank, and help you set up the account and bank card. We will also help you link your account to various payment apps which are widely used across Taiwan.
 • uBike registrering – Taipei er full av felles-sykler, vi hjelper deg å koble ditt EasyCard til en uBike konto så du kan syke så mye du vil.
 • Kart over Taipei – Tradisjonelt turistkart over Taipei.
 • Skapplass på skolen – Lås inn dine eiendeler, trygt og enkelt.
Pris for Standardpakke – 8,167 TWD

Taipei «Survival Kit» Komfort

Vårt komfort-kit inneholder alt fra Standardpakken, i tillegg til:

 • Massasje – Den beste måten å slappe av på etter en lang flytur er en god massasje, velg kroppsmassasje, eller fotmassasje.
 • VIP tilgang på internasjonalt sykehus– Slipp å vente i kø, på VIP-seksjonen snakker leger og sykepleiere engelsk.
 • En måneds medlemskap på treningstudio  –Vi har et treningsstudio rett ved skolen, og du får en måneds tilgang.
Pris på Komfortpakke – 13,117 TWD

Kun Henting på Flyplassen

Skilt på flyplassen, ankomst og henting
Vi henter deg på flyplassen, og tar deg direkte til der du skal bo.

Hvis du kun ønsker å bli hentet på flyplassen, så tilbyr vi det også

 • Bli hentet på flyplassen eller togstasjonen, og bli tatt rett til din nye adresse, ingen annen transport nødvendig.
 • Slipp stresset med offentlig transport eller taxier
 • Quick and efficient service to help you
 • Raskt og effektivt
 • Bli tatt med rett til ditt nye bosted i Taipei
 • Henting på alle flyplasser og togstasjoner i Taipei
Pris for henting – 1,500 TWD

Taipei «Connection Kit»

Vårt «Connection Kit» er spesiallaget for at su skal skaffe nye, lokale venner så raskt som mulig. Ett av våre beste læretips er å bli kjent med lokale mennesker, spesielt de som ikke snakker engelsk så du kan snakke kinesisk med dem. Men vi vet hvor enkelt det er å tilbringe tid sammen med engelsk-språklige.

Vi kommer til å hjelpe deg å finne noen med lignende hobbyer og interesser som deg. Dette vil gi deg et forsprang fra første dagen din i Taipei.

Din Egen Studentambassadør

For å unngå at du kun tilbringer tid med andre internasjonale studenter, eller bli fanget i «expat-boblen» kommer vi til å introdusere deg for en lokal som deler dine hobbyer og interesser. Dere får sjansen til å utforske Taipei sammen, og møte enda flere nye venner!

Din Egen Språkutveksling-Venn

Få hjelp med det kinesiske språket mens du hjelper dem med et annet språk. Dere kan snakke om kulturforskjeller, livet hjemme, mat, sport, og mange andre temaer. Med lokale venner kommer du til å høre mange spennende historier og lære my om kinesisk kultur. En annen fordel er at du kommer til å snakke som en innfødt.

Cost for Chinese Connection Kit – 4,050 TWD

«Connection Kit» er en tilbud som hjelper deg å finne, og å bli introdusert for personer vi tror du kommer til å komme godt overens med. Selve vennskapet og relasjonene må dere selv bygge, og selv om vi tror dere passer bra sammen så er det ingen garanti at det faktisk skjer. Venner og nettverk er ikke «til salgs» og kan ikke kjøpes, du må bygge og pleie det selv. Målet med «Connection Kit» er å gjøre det enklere for deg å starte denne prosessen, og fungerer godt for de fleste av våre elever. «Connection Kit» har vært starten på mange gode vennskap, og har ført til dramatisk bedre kinesiskkunnskaper blant våre elever.

Ofte Stilte Spørsmål

SURVIVAL KIT - Hvordan finner jeg rett sjåfør på flyplassen?

Etter at du ankommer Taipei kommer du sikkert til å ha jetlag og være sliten og trøtt etter en lang flyreise. Men du har ikke noe å bekymre deg for, etter at du går ut i ankomsthallen etter å ha gått gjennom tollen kommer sjåføren til å vente på deg, han kommer til å holde et skilte oppe med navnet ditt på. Hvis du ikke ser navnet ditt noen steder så er det heller ingen grunn til bekymring, sjåføren vet nemlig hvordan du ser ut, og kommer til å se etter deg.

SURVIVAL KIT - Hva bør jeg ta med meg på skolen første dagen?

Vi gir deg alle bøker og alle lærermaterialer du trenger. Du må ta med deg passet ditt, og godt humør. Andre ting som datamaskiner, egne lærermaterialer og annet kan du ta med deg hvis du selv ønsker.

CONNECTION KIT - Hvordan kommer jeg til å møte studentambassadøren, og språkutveksling-vennen?

Vanligvis inviterer vi alle dere til et felles måltid. Der kan dere bli kjent, og planlegge videre aktiviteter.

CONNECTION KIT - Hvorfor to personer?

Vi matcher deg med personer basert på felles interesser så dere vil ha noe å snakke om. Men vi forstår at hvor godt du faktisk kommer overens med noen varierer i stor grad med forskjellige personer. Når du møter to personer så dobler du sjansene dine for å skaffe en venn for livet.

CONNECTION KIT - Hvem er de to personene?

Det kommer an på deg, og hvem vi tror passer deg og dine interesser. Ofte er det snakk om universitets-studenter som har lyst å bli kjent med utenlandske venner, eller unge-profesjonelle som ønsker et bredere internasjonalt nettverk, eller rett og slett en av våre venner som er glad i å møte nye mennesker. La oss hjelpe deg å møte de riktige personene.

Annen informasjon

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?