Tilleggstjenester

Etter mange års Kina-erfaring vet vi hvor vanskelig overgangen kan være for en nykommer. Kulturforskjellene er store, språket er uforståelig, og det er hele tiden fullt av folk over alt.

Vi var alle nye i Kina en gang. Vi har derfor laget en rekke tilleggspakker som hjelper deg i overgangen for å gjøre starten din i Kina så enkel som mulig.

Å hanskes med banker, telefonselskaper, og kollektivtransport er alltid vanskelig i utlandet, og spesielt i Kina hvor språket er fremmed. Tilleggspakkene kommer til å gi deg en rekke fordeler når du ankommer Kina for første gang.

Shanghai «Survival Kit» Standard

«Survival Kit» pakken gir deg det nødvendige du trenger for å gjøre dine første dager i Kina så komfortable som mulig. Standardpakken inneholder følgende:

 • Henting på flyplass eller togstasjon – Slipp bryet med å reise inn fra flyplassen og til ditt nye bosted i Shanghai. Bi orderner alt, fra ankomsthallen og rett hjem.
 • Kollektivtransport-kort – Ditt kort kan brukes på busser og t-baner i Shanghai, inkludert er en saldo nok til ca. 20-25 resier.
 • SIM-kort til telefon – Inneholder 700 MB data og 50 minutters taletid. Trenger du mer data eller tale så snakk med oss.
 • Registrering hos politiet  – We will provide help here. Alle utlendinger må registrere seg på politistasjonen når de ankommer sitt bosted, det er loven.
 • VPN – Facebook, Twitter, Youtube, Google, NRK, og mange andre nettsteder er blokkerte i Kina. Vi ordner med VPN så du får full tilgang til alt.
 • Bankkonto – Å ha en bankkonto i Kina er veldig nyttig fordi så mye blir gjort uten kontanter. Med lover og regler som stadig endres når det gjelder utlendinger og kontoer i Kina så kan vi gi deg råd og veilede deg om hvordan du bør gå fram.
 • Leie sykler – Ofo, Mobike, og Bluegogo hvis du ikke har hørt om dem før så kommer du garantert til å høre om dem etter at du kommer til Kina.
 • Kart over Shanghai  – Tradisjonelt turistkart over Shanghai
 • «Serve the People» bag – Brukt av generasjoner av kinesere, stor men enkel å bruke, passer perfekt som en skolebag.
Pris på Standard-pakke– 1,815 CNY

Shanghai «Survival Kit» Komfort

To personer får massasje
Remove the strain of jetlag

Hvis du ønsker litt mer komfort når du kommer, så tilbyr vi et tillegg til «standard» pakken, komfortpakken inneholder alt det standardpakken inneholder, i tillegg til:

 • En måneds medlemskap på treningsstudio – Vi har et treningstudio med svømmebasseng og basketballbane rett ved skolen. Med komfortpakken får du tilgang til alle fasilitetene i en måned.
 • VIP tilgang på sykehus – Du slipper lange køer, og VIP avdelingen på sykehuset har leger å sykepleiere som snakker engelsk
 • Massasje – AEtter at du kommer til Kina kommer du sannsynligvis til å ha jetlag. En massasje hjelper, og du kan velge mellom en kroppsmassasje eller en fotmassasje.
Pris på «Survival Kit» Komfort – 2,915CNY

Henting på Flyplassen

Det kan være vanskelig å finne fram første gangen du ankommer Shanghai. Busser, tog, t-baner og mer eller mindre seriøse taxi-sjåfører kan gjøre at du føler deg usikker.Vi sørger for transport rett til ditt nye hjem. Sjåføren møter deg i ankomsthallen, og tar deg med til rett adresse trygt og uten noen problemer.

 • Privatsjåfør henter deg på flyplassen
 • Dra rett til din nye adresse
 • Henting på følgende steder:
  • Shanghai Hongqiao International Airport
  • Shanghai Pudong International Airport
  • Shanghai Railway Station
  • Shanghai Hongqiao Railway Station
  • Shanghai South Railway Station
 • MERK: Hvis du kjøper et «Survival Kit» standard, eller komfort,  så er henting allerede inkludert i prisen
Pris for henting – 350CNY

Shanghai «Connection Kit»

Å bli kjent med kinesere løser to problemer. Først, så møter du nye venner, men du kan også øve og snakke kinesisk med dem. Utfordringen er at mange utlendinger møter, og tilbringer tid sammen med andre utlendinger for å slippe språkbarrereir.

Vårt «Connection Kit» tar bort noe av den utfordringen ved å introdusere deg til et knipe kinesiske venner rett fra starten av ditt opphold i Kina. Du blir introdusert for to personer. En studentambassadør, og en språkpartner og gjennom dem får du sjansen til å møte enda flere mennesker.

Språkpartner – En super sjanse for å utveksle språk, historier, kulturforskjeller, og mye mer. Samtalen sitter løst, og det er mye å snakke om.

Personlig studentambassadør – En venn du kan oppleve Shanghai sammen med. Vi finner en passende person basert på dine hobbyer og felles interesser. Det er masse dere kan finne på sammen, og igjen, så får du sjansen til å møte enda flere nye venner.

Pris på Shanghai «Connection Kit» – 900 CNY

Vi kommer til å introdusere deg for to personer som vi tror du kommer godt overens med. Selve vennskapet og de personlige relasjonene må du selv bygge, fordi det er noe som ikke kan «kjøpes». «Connection Kit» gjør det enklere for deg å bygge disse relasjonene, og selv om vi ikke kan garantere noe, så har dette først til flere livslange vennskap og bedre mandarinevner blant våre elever så har gått for «connection kit».

Ofte Stilte Spørsmål

SURVIVAL KIT - Hvordan kan jeg møte sjåføren på flyplassen?

Selv om begge flyplassene i Shanghai er store så har du ingenting å bekymre deg for. Etter tollen når du kommer ut i ankomsthallen vil det sannsynligvis være masse personer. Din sjåfør vil holde et skilt oppe med navnet ditt påskrevet, han kommer også til å være klar over hvordan du ser ut, så dette kommer til å gå helt problemfritt.

SURVIVAL KIT - Hva bør jeg ta med meg på skolen første dagen.

Utenom deg selv så må du ta med deg passet ditt. Alt annet, som datamaskiner, snacks og annet kan du selvfølgelig ta med hvis du selv ønsker. Husk at du får alle lærermaterialer av LTL.

CONNECTION KIT - Når kommer jeg til å møte studentambassadøren og språkvennen?

Vi kommer til å invitere dere til middag sammen i starten av ditt opphold i Kina. Dere kan bli kjent og planlegge noe gøy sammen.

CONNECTION KIT - Hvorfor er det to forskjellige personer?

Vi velger folk basert på deres bakgrunn, alder, og interesser. Hvor godt du kommer overens med en person kommer selvsagt an på dere to. Hvis du møter to personer så dobler du sjansene for å komme overens med i hvert fall en person.

CONNECTION KIT - Hvem er de to personene?

Det varierer alt ettersom hvem vi tror kommer til å passe til deg. Det kan enten være studenter fra et lokalt universitet som ønsker å bli kjent med utlendinger. Kanskje det er unge profesjonelle som ønsker seg nye venner, eller bare spise god mat sammen med noen.

CONNECTION KIT - Kan du garantere at vi blir venner?

Nei, vi kan ikke garantere det av åpenbare grunner. Vi setter deg i kontant, personene, stedet, og miljøet, men til slutt må dere begge være villige til å bygge en relasjon sammen. Å skaffe seg lokale, kinesiske venner er utfordrende, men det er ikke umulig, og det er en flott måte å lære mandarin på i et sosialt lag.

Related Pages

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?