LTL Nyhetsbrev (Kun engelsk)

Vi er veldig menneskeorientert her på LTL Mandarin, og det er ikke begrenset til våre ansatte, elever, og lærere! Vi er veldig glad i holde kontakten med alle som har interesse for det kinesiske språket, og det gjelder også de som følger oss på sosiale medier, og de som abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Vi leverer regelmessig innhold til våre mandarinelskende abonenter, og du kan enkelt bli del av vår stadig økende fellesskap ved å oppgi din e-post adresse under. Vårt nyhetsbrev er alltid ferskt, og vi bruker aldri gamle nyhetsbrev om igjen. Finn ut hva som skjer i Beijing og Shanghai. Sjekk ut våre nyeste blogposter. Lær om våre nye, spennende læreprogrammer i månedene som kommer. Og ikke minst, finn ut hva som skjer med elevene på LTL.

Nyhetsbrev for Elever

Enten du lærer mandarin, eller ønsker å begynne, så kan du skaffe deg nyttig og gratis læremateriale, enten det er fra vårt nyhetsbrev, vår blog, eller andre kilder på nett. Vi gir deg også informasjon om nyttige tilbud, nye utesteder og restauranter, samt annen nyttig info om  Beijing, Shanghai og Chengde

Vær først ute, meld deg på LTL nyhetsbrev for elever.

.

Nyhetsbrev for Lærere

Er du lærer, og vil holde deg oppdatert på den nyeste informasjonen, og de siste trendene er du velkommen til å melde deg på. Det siste innen læreressurser og materialer, nyheter fra undervisningsbransjen, og muligheter hos LTL finner du i nyhetsbrevet for lærere.

Vi deler også nyttige blogposter angående industrien, og våre lærere.

.

LTL Nyhetsbrev på mobil