Multi City Kinesiskkurs i Kina

Studer kinesisk akkurat som du selv vil med LTLs Multi City program. Lær kinesisk i Kina med LTL og opplev alt Kina har å by på, fra historiske gater, og markeder til selve språket. Kina har noe for alle, og du kommer til å oppleve alt i Beijing, Shanghai, Chengde og Taipei mens du lærer kinesisk med våre fantastiske lærere.

Opplev den internasjonale og moderne atmosfæren i Shanghai, eller Beijings historie og kultur som du finner hvor enn du snur deg.

Shanghai skyline om natten

 • Kinesiskkurs i Kina
 • Opplev mangfoldet i Kina
 • Beijing, Shanghai, Chengde, og Taipei
 • Snakk kun kinesisk i Chengde
 • Tre forskjellige programmer
 • Opptil et år
 • Bli del av LTL familien

Chengde er den rake motsetningen til både Shanghai og Beijing. Det er en mye mindre by, men har fantastisk natur og historie. Ingen snakker engelsk i Chengde så du kommer til å lære kinesisk hvert sekund du befinner deg der.

Taiwan tilbyr også en helt unik opplevelse. vekke fra fastlandet. På Taiwan bruker de fortsatt tradisjonelle tegn som i seg selv er en unik opplevelse.

LTL tilbyr en rekke kurs og programmer i Kina for at du skal bli enda bedre i kinesisk, og for at du skal få mest mulig ut av ditt opphold i Kina.

  Følg LTL Mandarin på YouTube (Kun Engelsk)

  Multi City Kinesiskkurs i Kina

  Kinas Metropoler (Beijing - Shanghai)

  Opplev Kinas to største, og mest berømte byer mens du lærer Kinesisk i Kina.

  Beijing og Shanghai kommer til å vise deg to forskjellige sider av Kina som du bare må se selv for å forstå. Hovedstaden Beijing tilbyr en helt unik historie i mange formater, og for veldig mange er Den Kinesiske Muren et høydepunkt når de besøker Beijing.

  Selv om muren er populært blant turister er det fortsatt mange uoppdagede og ville seksjoner av muren, vi besøker ofte de ville områdene sammen med elevene våre.

  Shanghai har sin egen historie, men er mest kjent i dag som Kinas økonomiske sentrum. Shanghais størrelse og folketall er enormt, og du kommer ikke til å gå lei av Shanghai noen sinne.

  Shanghai har også sitt eget Disneyland, så raskt går utviklingen i Shanghai. Kombiner Shanghai og Beijing og få en opplev alt hva storby-Kina har å by på.

  Du kan velge mellom ett av tre forskjellige løp hvis du velger Metropol-programmet:

  Kinas Metropoler Standard

  Kinas Metropoler Intensivt

  Kinas Metropoler Individuelt

  Priser på Metropol-programmet (Kinesiske Yuan)

  Lengde Standard Intensiv Individuelt
  4 uker 12,956 21,972 22,215
  6 uker 16,708 29,580 29,928
  8 uker 20,078 36,414 36,856
  10 uker 23,094 42,531 43,056
  12 uker 25,783 47,983 48,583
  14 uker 29,383 55,283 55,983
  16 uker 32,983 62,583 63,383
  18-52 uker 3,600/2 uker 7,300/2 uker 7,400/2 uker

  Våre tre Multi City programmer dekker alt av kinesiskundervisning og kommer til å hjelpe deg å bli bedre i mandarin raskt.

  Standard-programmet inneholder 20 timer kinesiskundervisning i uken, fire timer hver dag mandag til fredag. Du får også en times lunsjpause midt på dagen, og du kan bli med i vår lunsjklubb.

  Det Intensive Multi City-programmet inneholder det samme som standardprogrammet i tillegg til to timer privatundervisning hver dag mandag til fredag, altså 30 undervisningstimer i uken. Privatundervisning gjør at du virkelig kommer til å forbedre din mandarin raskt og effektivt. Privatundervisnigen varer vanligvis fra klokken 15:30 til 17:30.

  Ekstra privatundervisning er perfekt hvis du ønsker rask fremgang og samtidig lære i et sosialt miljø som gruppeklassene tilbyr.

  Hvis du ønsker å lære kinesisk individuelt så er det Individuelle Multi City Programmet noe for deg. 20 timer hver uke, kun du og din lærer.

  Dette programmet er for dem som ønsker all fokus skal være på dem. Du får sjansen til å lære akkurat det du selv ønsker å lære med dette skreddersydde programmet. Gode lærere og rask progresjon er garantert.

  Mer Informasjon

  Her er en liste med svar på vanlige spørsmål vi får.

  Forhåpentligvis finner du svar på dine spørsmål her, hvis du ønsker enda mer informasjon så se «Ofte Stilte Spørsmål» seksjonen lenger nede.

  • Alle prisene inkluderer henting på flyplass eller togstasjon, og transport mellom byene
  • Alle Metropolprogrammer inkluderer «Survival Kit»
   • «Survival Kit» inneholder SIM-kort til mobilen, registrering hos politiet, hjelp til å skaffe bank konto, bruk av sykkel, offentlig transport-kort med penger på, kart, og hjelp og støtte fra LTL.
  • Kurset varer så lenge du selv ønsker så lenge det er mellom 4 og 52 uker. Kontakt oss for mer informasjon.
  • Innkvartering – vi tilbyr et stort utvalg av innkvartering, se Innkvartering i Shanghai, og Innkvartering i Beijing for mer informasjon.
  Opplev 3 Byer (Shanghai - Beijing - Chengde)

  Besøk ikke kun Beijing og Shanghai, men vår kronjuvel når det kommer til kinesisk immersjon, Chengde. De fleste vet hva Beijing og Shanghai har å tilby, men det er i Chengde at du virkelig blir god i kinesisk.

  I Chengde er det nærmest null internasjonal innflytelse, og du kommer til å lære mye om Kinas språk og kultur der. Du kommer ikke til å møte mange, hvis noen, utlendinger mens du er i Chengde. Tiden kommer du til å tilbringe med din kinesiske vertsfamilie, og med din mandarin-lærer.

  Skaff deg noen lokale venner, og du kommer bokstavelig til å Leve Språket (Live The Langue – LTL)

  Chengde er en helt unik opplevelse, og må ikke forveksles med større, og bedre kjente Chengdu. Chengde ligger nord for Beijing, ca. 3 timer med tog.

  Snart kommer det høyhastighetstog mellom Beijing og Chengde, or reisetiden blir da dramatisk kortere.

  Her er våre 3-Byer programmer:

  3-Byer Standard

  3-Byer Intensivt

  3-Byer Individuelt

  Priser på 3-Byer Programmer (CNY)

  Lengde Standard Intensiv Individuelt
  6 uker 23,330 36,202 32,143
  9 uker 29,982 47,912 42,258
  12 uker 35,598 57,798 50,798
  15 uker 42,898 70,648 61,898
  18 uker 50,198 83,498 72,998
  21 uker 57,498 96,348 84,098
  24-51 uker 7,300/3 uker 12,850/3 uker 11,100/3 uker

  Mer Informasjon

  Her er  tilleggsinformasjon om 3-Byer programmet. Ikke glem å se gjennom «Ofte Stilte Spørsmål» seksjonen lenger nede, eller kontakte oss på e-post hvis du ønsker enda mer informasjon.

  • Alle prisene inkluderer henting på flyplass eller togstasjon, og transport mellom byene
  • Alle Metropolprogrammer inkluderer «Survival Kit»
   • «Survival Kit» inneholder SIM-kort til mobilen, registrering hos politiet, hjelp til å skaffe bank konto, bruk av sykkel, offentlig transport-kort med penger på, kart, og hjelp og støtte fra LTL.
  • Lengde på kurset er opp til deg. Minimum lengde er 4 uker, maksimum lengde er 52 uker.
  • Innkvartering – vi tilby en rekke valgalternativer når det kommer til innkvartering. Se Innkvartering i Shanghai, og Innkvartering i Beijing for mer informasjon.
  Kinesisk Immersjon (Beijing - Chengde)

  Kinesisk Immersjon er LTLs spesialitet, og vi kan garantere at du både får en fantastisk opplevelse samtidig som mandarinnivået ditt skyter rett i været.

  Enten du tar deg et gap-år mellom videregående og universitet, eller du tar fri fra jobben så er dette en sjanse til å prøve noe helt utenom det vanlige.

  Du kommer til å tilbringe tid i to helt forskjellige steder som begge har rik historie, flotte severdigheter og kultur i bøtter og spann.

  I hovedstaden Beijing får du oppleve det travle og høye tempoet i en av verdens mest spennende byer.

  Å dra til Chengde vil bli en helt ny utfordring hvor du ender opp i et miljø uten noe internasjonal påvirkning, og ingen andre utlendinger i sikte.

  Det er for my å nevne her, så vi har en helt egen seksjon for Immersjons-programmet i Kinesisk

  Lær mer om Immersjon i Kina

  Callie og venninnen på kafe i Shanghai

  Hva sier tidligere studenter

  Anthea Testimony for LTL
  Anthea
  Tyskland
  ★ ★ ★ ★ ★

  "I decided to sign up with LTL for the multi city gap year program. All in all, I had a great experience at all three places and already I have decided I will go back to LTL Beijing for 4 months!"

  Les Mer

  Adam Testimony for LTL
  Adam
  Storbritannia
  ★ ★ ★ ★ ★

  "I particularly appreciated the first day program with breakfast, group lunch and evening burger, and the weekly meal and other cultural trips. I would have no hesitation in recommending LTL"

  Les Mer

  Maggie Testimony for LTL
  Maggie
  USA
  ★ ★ ★ ★ ★

  When I arrived in Shanghai I had no idea if I had set myself up for months of pain or an awesome experience. Luckily, it turned out to be the latter. The atmosphere at LTL made the culture shock much easier.

  Les Mer

  Ofte Stilte Spørsmål

  Er det enkelt å reise mellom byene?

  Ja, transport i Kina er enkelt og raskt. Mellom Beijing og Shanghai går det høyhastighetstog som tar ca. 5 timer hver vei. Chengde ligger ca. 3 timer nord for Beijing, reisetiden blir kortere når det planlagte høyhastighetstoget starter mellom Beijing og Chengde. Taipei har internasjonale flyplasser og begge har gode forbindelser til Beijing og Shanghai.

  Hvordan er skolene i de forskjellige byene?

  Vår første skole åpnet i Beijing og har et vennlig, avslappet og komfortabelt lærermiljø. Det samme er tilfellet i vår andre skole, i Shanghai, selv om den er noe mindre enn skolen i Beijing. Begge ligger nært t-banestopp (Dawanglu i Beijing, Saanxi South Road i Shanghai, og begge har mange spisesteder og butikker like i nærheten. Den nyeste skolen, i Taipei, ligger i sentrum av Taipei og er i nærheten til alt Taipei har å by på. Chengde er helt forskjellig fra de tre andre skolene, vi har ikke en skole der, istedenfor foregår undervisningen enten hos vertsfamilien eller på en kafe for å begrense kontakten mellom de internasjonale elevene.

  Er Chengde noe for meg? Det virker veldig forskjellig fra det jeg er vant til.

  Det er veldig forskjellig, og du må vite at hvis du blir med på Chengde-programmet vårt så kommer du ikke til å kunne bruke engelsk. Det kommer til å kun å snakkes mandarin. Kontakt med internasjonale studenter eller andre utlendinger kommer til å være null, og du blir nødt til å bruke hva du kan av kinesisk 24/7. Men det er også dette som gjør Chengde så fantastisk, du får minner for livet, og dette er den beste måten å lære kinesisk på. Dette er mer enn bare et språkkurs, dette er et eventyr.

  Til syvende og sist, hvis dette er noe du ikke er komfortabel med så er ikke Chengde for deg. Vi tilbyr opphold i Beijing, Shanghai, og Taipei.

  Er det åpnet for nybegynnere?

  Ja. Rundt halvparten av LTLs elever er nybegynnere som ikke kan noe kinesisk før de kommer. Nybegynnerkurs starter på forskjellige mandager året rundt. Se våre Beijing-kurs, Shanghai-kurs, og Taipei-kurs for mer informasjon om start datoer i de respektive byene.

  Hva med levekostnaden i de forskjellige byene?

  Shanghai, Beijing, og Taipei er dyrere byer enn Chengde. Men levekostnaden i Beijing, Shanghai og Taipei er uansett mye lavere enn i Norge, og er ofte lavere enn mange andre storbyer i verden. Du kan spise en god lunsj for 25Kr, kjøpe øl for 15Kr, og du kan komme ganske langt med 50Kr i en taxi. Selvsagt er dette storbyer, så alle byene har steder du kan bruke veldig mye penger på, men det er fullt mulig å leve veldig godt på et budsjett som ligger godt under det norske.

  Andre Programmer

  • Semester i Beijing

   Beijing

   Lær Kinesisk i Kina med vårt 18 uker lange semester-program, laget spesielt for at du skal kunne flytende kinesisk. Dette intensive programmet vil kunne hjelpe…

   Learn More

  • Gapår

   LTL Program

   Lær kinesisk, utforsk Kina, og ta del i Kinas spennende kultur. Du får også muligheten til å bygge ditt eget, helt unike Gapår-program, vi hjelper…

   Learn More

  Still oss et spørsmål!
  • LTL Avatar Brendan Ryan
   Brendan Ryan , Student Advisor

   Velkommen til LTL Mandarin School!

   Hvordan kan jeg hjelpe deg?