Multi City Kinesiskkurs i Kina

Studer kinesisk akkurat som du selv vil med LTLs Multi City program. Lær kinesisk i Kina med LTL og opplev alt Kina har å by på, fra historiske gater, og markeder til selve språket. Kina har noe for alle, og du kommer til å oppleve alt i Beijing, Shanghai, Chengde og Taipei mens du lærer kinesisk med våre fantastiske lærere.

Opplev den internasjonale og moderne atmosfæren i Shanghai, eller Beijings historie og kultur som du finner hvor enn du snur deg.

Shanghai skyline om natten

 • Kinesiskkurs i Kina
 • Opplev mangfoldet i Kina
 • Beijing, Shanghai, Chengde, og Taipei
 • Snakk kun kinesisk i Chengde
 • Tre forskjellige programmer
 • Opptil et år
 • Bli del av LTL familien

Chengde er den rake motsetningen til både Shanghai og Beijing. Det er en mye mindre by, men har fantastisk natur og historie. Ingen snakker engelsk i Chengde så du kommer til å lære kinesisk hvert sekund du befinner deg der.

Taiwan tilbyr også en helt unik opplevelse. vekke fra fastlandet. På Taiwan bruker de fortsatt tradisjonelle tegn som i seg selv er en unik opplevelse.

LTL tilbyr en rekke kurs og programmer i Kina for at du skal bli enda bedre i kinesisk, og for at du skal få mest mulig ut av ditt opphold i Kina.

Reis i Kina, og Lær Kinesisk

Den kinesiske muren i solnedgang

Beijing

Navnet er synonymt med Kinas historie. Beijing har alt, fra moderne, fargerike lys om natten, til de mest berømte severdighetene i hele Kina, inkludert Den Kinesiske Muren, og Sommerpalasset. Beijing er et vakkert og fantastisk sted å studere i. Vår Beijing-skole ligger i hjerte av Central Business District (CBD) med mange tilbud i nærheten som restauranter, treningsstudio, og shopping. Skolen ligger rett ved DaWangLu t-banestopp.

Sommerpalasset i Chengde

Chengde

Hvis du ønsker full immersjon, og å omgi deg med kinesisk språk og kultur, så er Chengde stedet for deg. Chengde er en liten by i kinesisk målestokk, men har fortsatt rundt en halv million innbyggere. Chengde ligger ca. tre timer nord for Beijing med tog, og den internasjonale innflytelsen er null. Chengde huser også et UNESCO verdensarvsted. Du kommer til å bo hos en kinesisk familie, og kommer til å lære kinesisk i og utenfor skoletid. Du kommer kun til å snakke mandarin mens du er i Chengde.

Utsikt over Shanghai om natten

Shanghai

Shanghai er Kinas internasjonale senter. En by med uante muligheter. Du kommer til å møte mennsker fra alle verdenshjørner, alle med sin unike historie å fortelle. Du kommer til å prøve fantastisk kinesisk mat, og nærmest blendende lys om natten. Men Shanghai er ikke bare moderne, du finner masse kultur og historie her også. Byen er enkel å komme seg rundt i med det enorme t-banenettverket. Shanghai er en by som bare må oppleves.

Taipei 101 i solnedgang

Taipei

LTLs nyeste skole har rukket å bli veldig populær blant våre elever. Taipei er hovedstad på øyen Taiwan, og er veldig forskjellig fra fastlands-Kina. Tradisjonelle tegn, et annet tempo, og en annen valuta. Du trenger ikke engang å bruke en VPN i Taiwan. Øyen ser liten ut på et kart, men har massevis å by på, ikke langt fra storbyen Taipei finner du flotte fjell hvis du liker å gå turer, og badestrender hvis liker å bade. Nyt det Taiwanske kjøkkenet og opplev noe helt annet i Taipei.

Følg LTL Mandarin på YouTube (Kun Engelsk)

Multi City Kinesiskkurs i Kina

Kinas Metropoler (Beijing - Shanghai)

Opplev Kinas to største, og mest berømte byer mens du lærer Kinesisk i Kina. Beijing og Shanghai kommer til å vise deg to forskjellige sider av Kina som du bare må se selv for å forstå. Hovedstaden Beijing tilbyr en helt unik historie i mange formater, og for veldig mange er Den Kinesiske Muren et høydepunkt når de besøker Beijing. Selv om muren er populært blant turister er det fortsatt mange uoppdagede og ville seksjoner av muren, vi besøker ofte de ville områdene sammen med elevene våre.

Shanghai har sin egen historie, men er mest kjent i dag som Kinas økonomiske sentrum. Shanghais størrelse og folketall er enormt, og du kommer ikke til å gå lei av Shanghai noen sinne. Shanghai har også sitt eget Disneyland, så raskt går utviklingen i Shanghai. Kombiner Shanghai og Beijing og få en opplev alt hva storby-Kina har å by på.

Du kan velge mellom ett av tre forskjellige løp hvis du velger Metropol-programmet:

Kinas Metropoler Standard

Kinas Metropoler Intensivt

Kinas Metropoler Individuelt

Priser på Metropol-programmet (Kinesiske Yuan)

Lengde Standard Intensiv Individuelt
4 uker 12,912  21,684 21,928
6 uker 16,560  29,084 29,432
8 uker 19,836 35,731 36,173
10 uker 22,769 41,680 42,206
12 uker  25,383  46,983 47,583
14 uker 28,883 54,083 54,783
16 uker  32,383 61,183 61,983
18-52 uker 3,500/2uker  7,100/2uker 7,200/2uker

Våre tre Multi City programmer dekker alt av kinesiskundervisning og kommer til å hjelpe deg å bli bedre i mandarin raskt. Standard-programmet inneholder 20 timer kinesiskundervisning i uken, fire timer hver dag mandag til fredag. Du får også en times lunsjpause midt på dagen, og du kan bli med i vår lunsjklubb.

Det Intensive Multi City-programmet inneholder det samme som standardprogrammet i tillegg til to timer privatundervisning hver dag mandag til fredag, altså 30 undervisningstimer i uken. Privatundervisning gjør at du virkelig kommer til å forbedre din mandarin raskt og effektivt. Privatundervisnigen varer vanligvis fra klokken 15:30 til 17:30. Ekstra privatundervisning er perfekt hvis du ønsker rask fremgang og samtidig lære i et sosialt miljø som gruppeklassene tilbyr.

Hvis du ønsker å lære kinesisk individuelt så er det Individuelle Multi City Programmet noe for deg. 20 timer hver uke, kun du og din lærer. Dette programmet er for dem som ønsker all fokus skal være på dem. Du får sjansen til å lære akkurat det du selv ønsker å lære med dette skreddersydde programmet. Gode lærere og rask progresjon er garantert.

Mer Informasjon

Her er en liste med svar på vanlige spørsmål vi får. Forhåpentligvis finner du svar på dine spørsmål her, hvis du ønsker enda mer informasjon så se «Ofte Stilte Spørsmål» seksjonen lenger nede.

 • Alle prisene inkluderer henting på flyplass eller togstasjon, og transport mellom byene
 • Alle Metropolprogrammer inkluderer «Survival Kit»
  • «Survival Kit» inneholder SIM-kort til mobilen, registrering hos politiet, hjelp til å skaffe bank konto, bruk av sykkel, offentlig transport-kort med penger på, kart, og hjelp og støtte fra LTL.
 • Kurset varer så lenge du selv ønsker så lenge det er mellom 4 og 52 uker. Kontakt oss for mer informasjon.
 • Innkvartering – vi tilbyr et stort utvalg av innkvartering, se Innkvartering i Shanghai, og Innkvartering i Beijing for mer informasjon.
Opplev 3 Byer (Shanghai - Beijing - Chengde)

Besøk ikke kun Beijing og Shanghai, men vår kronjuvel når det kommer til kinesisk immersjon, Chengde. De fleste vet hva Beijing og Shanghai har å tilby, men det er i Chengde at du virkelig blir god i kinesisk.

I Chengde er det nærmest null internasjonal innflytelse, og du kommer til å lære mye om Kinas språk og kultur der. Du kommer ikke til å møte mange, hvis noen, utlendinger mens du er i Chengde. Tiden kommer du til å tilbringe med din kinesiske vertsfamilie, og med din mandarin-lærer. Skaff deg noen lokale venner, og du kommer bokstavelig til å Leve Språket (Live The Langue – LTL)

Chengde er en helt unik opplevelse, og må ikke forveksles med større, og bedre kjente Chengdu. Chengde ligger nord for Beijing, ca. 3 timer med tog. Snart kommer det høyhastighetstog mellom Beijing og Chengde, or reisetiden blir da dramatisk kortere.

Her er våre 3-Byer programmer:

3-Byer Standard

3-Byer Intensivt

3-Byer Individuelt

Priser på 3-Byer Programmer (CNY)

Lengde Standard Intensivt Individuelt
6 uker 22,666 35,190 31,247
9 uker 29,136 46,581 41,089
12 uker 34,598 56,198 49,398
15 uker 41,698 68,698 60,198
18 uker 48,798 81,198 70,998
21 uker 55,898 93,698 81,798
24-51 uker 7,100/3uker 12,500/3uker 10,800/3uker

Mer Informasjon

Her er  tilleggsinformasjon om 3-Byer programmet. Ikke glem å se gjennom «Ofte Stilte Spørsmål» seksjonen lenger nede, eller kontakte oss på e-post hvis du ønsker enda mer informasjon.

 • Alle prisene inkluderer henting på flyplass eller togstasjon, og transport mellom byene
 • Alle Metropolprogrammer inkluderer «Survival Kit»
  • «Survival Kit» inneholder SIM-kort til mobilen, registrering hos politiet, hjelp til å skaffe bank konto, bruk av sykkel, offentlig transport-kort med penger på, kart, og hjelp og støtte fra LTL.
 • Lengde på kurset er opp til deg. Minimum lengde er 4 uker, maksimum lengde er 52 uker.
 • Innkvartering – vi tilby en rekke valgalternativer når det kommer til innkvartering. Se Innkvartering i Shanghai, og Innkvartering i Beijing for mer informasjon.
Kinesisk Immersjon (Beijing - Chengde)

Kinesisk Immersjon er LTLs spesialitet, og vi kan garantere at du både får en fantastisk opplevelse samtidig som mandarinnivået ditt skyter rett i været. Enten du tar deg et gap-år mellom videregående og universitet, eller du tar fri fra jobben så er dette en sjanse til å prøve noe helt utenom det vanlige.

Du kommer til å tilbringe tid i to helt forskjellige steder som begge har rik historie, flotte severdigheter og kultur i bøtter og spann. I hovedstaden Beijing får du oppleve det travle og høye tempoet i en av verdens mest spennende byer.

Å dra til Chengde vil bli en helt ny utfordring hvor du ender opp i et miljø uten noe internasjonal påvirkning, og ingen andre utlendinger i sikte.

Det er for my å nevne her, så vi har en helt egen seksjon for Immersjons-programmet i Kinesisk

Lær mer om Immersjon i Kina

Callie og venninnen på kafe i Shanghai

Hva sier tidligere studenter

Anthea Testimony for LTL
Anthea
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

"I decided to sign up with LTL for the multi city gap year program. All in all, I had a great experience at all three places and already I have decided I will go back to LTL Beijing for 4 months!"

Les Mer

Adam Testimony for LTL
Adam
Storbritannia
★ ★ ★ ★ ★

"I particularly appreciated the first day program with breakfast, group lunch and evening burger, and the weekly meal and other cultural trips. I would have no hesitation in recommending LTL"

Les Mer

Maggie Testimony for LTL
Maggie
USA
★ ★ ★ ★ ★

When I arrived in Shanghai I had no idea if I had set myself up for months of pain or an awesome experience. Luckily, it turned out to be the latter. The atmosphere at LTL made the culture shock much easier.

Les Mer

Ofte Stilte Spørsmål

Er det enkelt å reise mellom byene?

Ja, transport i Kina er enkelt og raskt. Mellom Beijing og Shanghai går det høyhastighetstog som tar ca. 5 timer hver vei. Chengde ligger ca. 3 timer nord for Beijing, reisetiden blir kortere når det planlagte høyhastighetstoget starter mellom Beijing og Chengde. Taipei har internasjonale flyplasser og begge har gode forbindelser til Beijing og Shanghai.

Hvordan er skolene i de forskjellige byene?

Vår første skole åpnet i Beijing og har et vennlig, avslappet og komfortabelt lærermiljø. Det samme er tilfellet i vår andre skole, i Shanghai, selv om den er noe mindre enn skolen i Beijing. Begge ligger nært t-banestopp (Dawanglu i Beijing, Saanxi South Road i Shanghai, og begge har mange spisesteder og butikker like i nærheten. Den nyeste skolen, i Taipei, ligger i sentrum av Taipei og er i nærheten til alt Taipei har å by på. Chengde er helt forskjellig fra de tre andre skolene, vi har ikke en skole der, istedenfor foregår undervisningen enten hos vertsfamilien eller på en kafe for å begrense kontakten mellom de internasjonale elevene.

Er Chengde noe for meg? Det virker veldig forskjellig fra det jeg er vant til.

Det er veldig forskjellig, og du må vite at hvis du blir med på Chengde-programmet vårt så kommer du ikke til å kunne bruke engelsk. Det kommer til å kun å snakkes mandarin. Kontakt med internasjonale studenter eller andre utlendinger kommer til å være null, og du blir nødt til å bruke hva du kan av kinesisk 24/7. Men det er også dette som gjør Chengde så fantastisk, du får minner for livet, og dette er den beste måten å lære kinesisk på. Dette er mer enn bare et språkkurs, dette er et eventyr.

Til syvende og sist, hvis dette er noe du ikke er komfortabel med så er ikke Chengde for deg. Vi tilbyr opphold i Beijing, Shanghai, og Taipei.

Er det åpnet for nybegynnere?

Ja. Rundt halvparten av LTLs elever er nybegynnere som ikke kan noe kinesisk før de kommer. Nybegynnerkurs starter på forskjellige mandager året rundt. Se våre Beijing-kurs, Shanghai-kurs, og Taipei-kurs for mer informasjon om start datoer i de respektive byene.

Hva med levekostnaden i de forskjellige byene?

Shanghai, Beijing, og Taipei er dyrere byer enn Chengde. Men levekostnaden i Beijing, Shanghai og Taipei er uansett mye lavere enn i Norge, og er ofte lavere enn mange andre storbyer i verden. Du kan spise en god lunsj for 25Kr, kjøpe øl for 15Kr, og du kan komme ganske langt med 50Kr i en taxi. Selvsagt er dette storbyer, så alle byene har steder du kan bruke veldig mye penger på, men det er fullt mulig å leve veldig godt på et budsjett som ligger godt under det norske.

Andre Programmer

 • Semester i Beijing

  Beijing

  Lær Kinesisk i Kina med vårt 18 uker lange semester-program, laget spesielt for at du skal kunne flytende kinesisk. Dette intensive programmet vil kunne hjelpe deg å oppnå HSK3 eller HSK4.

  Les Mer

 • Gapår

  LTL Program

  Velg mellom fire spennende Gapår-programmer i Kina. Lær kinesisk, utforsk Kina, og ta del i Kinas spennende kultur. Du får også muligheten til å bygge ditt eget, helt unike Gapår-program, vi hjelper deg!

  Les Mer