Lær Kinesisk på Den Kinesiske Muren

Studer på Den Kinesiske Muren med vårt sommerkurs. Vi tar deg med til hjertet av Den Kinesiske Muren, hvor du kommer til å lære mandarin i en eldgammel historisk landsby ved siden av muren, i fjellene nord for Beijing. Du kommer til å bo og lære kinesisk rett ved en av de uberørte seksjonene av ett av verdens største underverker.

Dette er en opplevelse få personer får muligheten til å være med på. Dette er også din sjanse til å lære mandarin mens du utforsker ett av verdens mest berømte severdigheter.

Elevene Jocelyn, Katrin and Nicolas sitter på den kinesiske muren

 • Sommerkurs i Kina med LTL
 • Studer i utlandet, på Den Kinesiske Muren
 • Utforsk uberørte deler av muren
 • Bo og lær rett ved muren
 • Tre måltider daglig, inkludert
 • Lær med de beste lærerne
 • Opplevelse for Livet

  Opplevelse for Livet

  Sjeldent – Dette er et helt unikt program

  Immersjon – Bruk mandarin 24/7 og ta del i kinesisk kultur

  Lær og Utforsk – En unik mulighet til å lære og utforske samtidig

  Ingen Turister – Vi vet om de beste, uberørte delene av muren

 • Bo Rett på Muren

  Bo Rett på Muren

  På Landet – Bo i en nyoppusset bondegård

  Dele eller Privat – Du kan velge om du vil dele et rom eller bo alene

  Nødvendigheter – WiFi, varmt vann, og vestlige toaletter

  Studer i Utlandet – Lærere og elever bor sammen og lærer sammen

 • Mat og Måltider

  Mat og Måltider

  Matlaging – Maten blir laget i huset og er full av ferske råvarer

  Fru Lu – Vår flinke kokk lager mat hver dag

  Lyst til å lære å lage mat? – Bli med og lær!

  Valg og alternativer – Også vegetar og vegan

 • Topp-Undervisning

  Topp-Undervisning

  Fult sertifisert – Vi har de beste lærerne i bransjen

  1 til 1 – Kun privatundervisning, du lærer fortere

  Fire eller seks timer – Velg hvor mange timer du ønsker

  Skreddersydd – Lærerne tilpasser undervisningen til deg og dine behov

Lær Mandarin på Den Kinesiske Muren

Det handler om friluftsliv på Den Kinesiske Muren. Etter skoletid kan du klarte på en av de uberørte seksjonene av muren, eller ta deg en sykkeltur for å utforske muren bedre. Du kan også spille sport med lokalbefolkningen, kanskje et slag badminton? Hvis du er glad i å gå tur så er det flott turterreng og fine stier rundt muren og fjellene rundt. Bildene du kommer til å ta kommer til å være helt fantastiske!

Du kan studere kinesisk på muren i løpet av sommerferien, som del av et Gapår program, som en del av andre LTL programmer som Multi-City, eller til og med som en del av et standard program i Beijing eller Shanghai.  Hver dag spiser elever og lærere sammen i huset. På ettermiddager eller kvelder tar vi oss noe å drikke, enten på torget i landsbyen, eller i hagen eller terrassen på gården. Når helgen kommer er det mulig å organisere dagsturer til andre deler av muren som den «oversvømte muren», Mutianyu, Yanqi-innsjøen, eller til og med rafting. Mulighetene er endeløse.

Hvor holder vi til ved Den Kinesiske Muren?

Mange seksjoner av Den Kinesiske Muren har blitt pusset opp og tilpasset turister med gondolbaner, tivoli, suvenirsjapper, og horder av mennesker. Vi ønsker ikke at du skal oppleve masseturisme når du besøker muren. Vårt program foregår i en landsby like ved en forlatt og uberørt del av muren. Du kommer til å se og føle ekte kinesisk kultur, og du vil føle historien til muren. Landsbyen ligger ca. to timer nord for Beijing med bil. Det betyr at lokalbefolkningen naturligvis ikke snakker engelsk, kun standard mandarin.

Vårt sommerkurs i er ekte immersjon. Du kan bli venn med lokalbefolkningen, det er en veldig god måte å bli bedre i mandarin på. sommerkurset på Den Kinesiske Muren inkluderer transport til og fra landsbyen. Som med de fleste andre steder i Kina så er dette et veldig trygt sted, de fleste låser ikke døren om natten engang.

Sommer på Den Kinesiske Muren – Når kan jeg starte?

Sommerkurset på Den Kinesiske Muren er best hvis du kombinerer det med et opphold i Beijing eller Shanghai i forkant, så du kan bli akklimatisert og vant til Kina, og lære litt grunnleggende mandarin.

Vårt sommerkurset varer fra søndag til søndag hver uke, og inkluderer transport fra Beijing til muren, og tilbake. Vi har begrenset av plasser, så sørg for å bestille i god tid.

Sommer på Den Kinesiske Muren – Priser

Du kan ta del i sommerkurset fra en uke, og opp til seks uker. Vi anbefaller å begynne med et vanlig kinesiskkurs i Beijing eller Shanghai, og avslutte oppholdet ditt i Kina på muren.

Lengde Avslag Standard
20t privat
Intensiv
30t privat
1 uke 0% 8,018 10,340
2 uker -6% 15,114 19,556
3 uker -14% 20,680 26,738
4 uker -20% 25,728 33,401
5 uker -21% 31,514 40,903
6 uker -23% 37,040 48,065

Sommerkurset i Kina inkluderer:

 • Undervisning i Kinesisk
 • Lærebøker
 • Innkvartering
 • WiFi
 • Alle måltider
 • Transport til og fra muren
 • Et varmt og vennlig miljø
 • En opplevelse for livet

Vi tilbyr også to tileggstjenester til sommerkurset:

 • Tillegg for enkeltrom: 700 CNY per uke
 • Tillegg for transport i privat bil 800 CNY

Ofte Stilte Spørsmål

Skjer undervisningen individuelt eller i grupper?

All undervisningen er individuell. Det vil hjelpe deg å lære kinesisk enda raskere.

Er det egentlig trygt å overnatte ved Den Kinesiske Muren

Ja det er det virkelig. Kina er generelt sett trygt, og her kommer du til å bo i en landsby hvor alle kjenner alle. Du kommer til å bli del av dette lille samfunnet, og du behøver ikke å bekymre deg for din trygghet.

Hva er fordelene av å studere ved Den Kinesiske Muren?

Først og fremst er dette en unik opplevelse, og du bør gripe muligheten. I Kina er det veldig mange elever som lærer Kinesisk, men de færreste kan skryte av å kombinere Den Kinesiske Muren med språklæring. Du kommer til å være omgitt av en lokalbefolkning som ikke snakker engelsk betyr det at du vil oppleve immersjon i kinesisk språk, og du kommer til å bli bedre i mandarin enda raskere. Kombinert med individuell undervisning så betyr dette med andre ord veldig rask progresjon.

Hvorfor bør jeg dra til Beijing eller Shanghai før Den Kinesiske Muren?

Kultursjokk er en veldig reellt i Kina, det vet vi som Kina-eksperter. Alle som besøker Kina for første gang trenger tid til å bli vant til livet i Kina. Kombinert med jetlag, og det tar virkelig litt tid. Shanghai og Beijing er mer internasjonale enn den lille landsbyen ved muren hvor ingen snakker engelsk. Beijing og Shanghai er storbyer som er helt forskjellige fra hva du er vant til i Norge, men de gir deg sjansen til å bli vant til Kina i en mer internasjonal setting. Etter at du har lært litt grunnleggende kinesisk er du klar for å dra til Den Kinesiske Muren for å lære videre.

Hvis du allerede er Kina-vant, og vet hvordan du takler livet i en situasjon hvor ingen snakker engelsk så er det ikke noe problem å dra rett til muren og ta hele oppholdet ditt der.

Hvor langt er det fra gården og til Den Kinesiske Muren?

Det kommer litt an på hvor raskt du går, men vi regner ca. 30 minutter gange til det nærmeste vakttårnet. Derfra er det endeløse muligheter. Hvis du virkelig har lyst og veldig god tid så er det mulig å følge muren derfra og hele veien til Stillehavet, eller til Gobi-ørkenen.

Hvorfor er dette kun et sommerkurs?

Sommeren er den beste tiden å besøke Den Kineiske Muren på. Solen skinner, dagene er lange, og utsikten tar pusten fra deg. Om vinteren er det for kaldt til å være der, og høsten og våren er rett og slett ikke like vakker som sommeren. Dette gjør at vi kun tilbyr dette programmet om sommeren.

Other Programs

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?