Kinesisk-Semester i Shanghai

Prøv vårt 18 uker lange semesterprogram i Shanghai, og du vil bli overasket over hvor fort du kan forbedre ditt mandarin-nivå.

Dette intensive kurset i kinesisk har som mål å få deg til å snakke flytende kinesisk etter kun to semestre.

Du kommer aldri til å ha mer enn 5 medelever i klassen, og all undervisningen blir ledet av våre flinke lærere i Shanghai.

Skaff deg venner fra hele verden i klasserommet eller etter skoletid på LTL.

Kinesisk Shanghai

 • 18-ukers langt semester program
 • Målet er at du skal bli flytende
 • Skaff venner fra hele verden
 • Dra nytte av våre fantastiske lærere
 • 4 timers undervisning hver dag
 • Full støtte fra LTL 24/7
 • Valuta for Pengene

  Valuta for Pengene

  Ingen skjulte kostnader – Alt inkludert, også bøker

  Hjelp og støtte – Studierådgivere, lærere, og ansatte, vi er alle her for å hjelpe deg

  55 minutter per undervisningstime – Aldri kortere, få det du betaler for

 • Omfattende Kinesisk-Semester

  Omfattende Kinesisk-Semester

  Komplett semester – 18 uker intensiv kinesisk-læring

  Studer i utlandet – Snakke, skrive, lytte og lese, vi dekker alt

  Små klasser – Alle får muligheten til å snakke i klassen

  Rask forbedring – Du kommer til å snakke kinesisk tidligere enn du tror

 • Lærere av Topp Kvalitet

  Lærere av Topp Kvalitet

  Bare de beste – Vi har veldig strenge krav til våre lærere

  Kvalifisert – Alle lærere er universitetsutdannede mandarin-lærere

  Erfaren – Våre lærere har minst 5 års erfaring

  Gøy og inkluderende – Elever og lærere knytter tette bånd her på LTL

 • Bli Med i LTL Familien

  Bli Med i LTL Familien

  Fellesskap – Elever, lærere, og ansette, alle tar vare på alle her

  Studierådgiver – Hjelper deg, og gir deg råd hvis du opplever problemer

  Elever – Utforsk Shanghai og lær kinesisk sammen med dine medelever

  24/7 – Alltid klar for å hjelpe, snakk med oss, og vi hjelper deg

Kinesisk-Semester i Shanghai – Studer Kinesisk

Studer i Kina med LTL og opplev et språkkurs som ingen andre.

Dette er et program modellert etter universitets-semester i Shanghai som gir deg alt du trenger for å lykkes med det kinesiske språket. Dette er en opplevelse for livet.

Hver enkelt elev får mer enn nok til å snakke i klasserommet da vi bevist begrenser størrelsen på klassene. Skaff deg venner for livet, og bli en del av LTL familien. Oppdag fantastiske Shanghai og bruk det du lærte i klasserommet hver dag i dagliglivet.

Hver dag består av fire timers kinesiskundervisning. To time før lunsj, og to timer etter. Det intensive læreropplegget gjør at du kommer til å forbedre ditt kinesisk-nivå fort og effektivt.

I tillegg så er skolen vår moderne og komfortabel, Shanghai er en fantastisk by, og hele vårt personale på LTL står klare for å ta deg i mot, og hjelpe deg.

På generelt grunnlag kan elever som tar semesterkurset i kinesisk i Shanghai forvente å komme opp på HSK3 nivå etter ett semester, noen elever kommer også opp på HSK4. Hvis du tar to semestre er det en veldig god mulighet for at du blir flytende i kinesisk. Hvis du allerede er på et HSK4 (B2) nivå eller høyere bør du ta en titt på vår privatundervisning i Shanghai.

Kinesisk-Semester – Dato og Pris (Kinesiske Yuan)

Kinesisk-Semester Date Price
Høst 2020 21 sep. 2020 – 22 jan. 2021 26,744 CNY
Vår 2021 22 feb. 2021 – 25 jun. 2021 26,744 CNY
Høst 2021 13 sep. 2021 – 14 jan. 2022 26,744 CNY

Shanghai Semesterprogrammet inkluderer:

 • Semesteravgift, bøker og lærematerialer
 • Hjelp og støtte 24/7
 • Bli med på våre sosiale aktiviteter etter skoletid
 • Studentvisum støtte (dokumenter er IKKE inkludert!)

Semesterprogrammet inkluderer ikke:

 • Innkvartering i Shanghai
 • Fly til og fra Kina

Våre Lærere

Vi gjør et stort nummer ut av våre lærere, og vi har god grunn til det. Uten dem hadde vi enkelt og greit ikke vært der vi er i dag. Vi får mange håpefulle søkere som har lyst å bli lærere hos LTL Mandarin, men kun de færreste klarer det. Vi vil gi deg den beste undervisningen i kinesisk, og hvis vi skal klare det, så må vi ha de beste lærerne.

De har alle erfaring i bøtter og spann, de er alle universitetsutdannede mandarin-lærere, og de kan undervise på en engasjerende og spennende måte.

Har du lyst å finne ut mer om våre lærere, se vår team-side og finn ut mer om både lærere og andre ansatte. Vi vil at LTL skal være et hjem borte fra hjemmet for deg mens du er i Kina.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er forskjellen på dette semester-programmet, og å studere kinesisk på et kinesisk universitet?

De fleste ikke-kinesere som jobber på LTL har studert kinesisk på et universitet i Kina, i Shanghai eller andre steder. Klassene var overfylte av elever, lærerne var underbetalte, og undervisningstimene var korte. Lærermetodene var ofte foreldet, og undervisningen kunne bli avlyst på kort varsel av en rekke grunner. Alt dette resulterte i veldig treg læring for elevene.

LTLs kinesiske semester-program er den rake motsetningen. De åpenbare forskjellene er kvaliteten på undervisningen, og mindre elever per klasse, men en viktig forskjell er at selve programmet er designet for at du skal lære kinesisk så fort og effektivt som mulig mens du er i Kina. Undervisningstimene er på 55 minutter, all undervisningen du har betalt kommer du til å få uansett, selv når det er snakk om helligdager. Vi har et moderne pensum som for eksempel tar for seg skriving av kinesiske tegn på telefon og tastatur. Dette er en enorm forskjell fra å tilbringe mange, lange timer for å lære seg å skrive med penn og papir, sannsynligvis kommer du aldri til å måtte håndskrive tegn. Alle elevene får jevnlig mulighet til å snakke i klassen og ingen blir glemt. Hjelp og støtte er alltid tilgjengelig, 24/7. Og til slutt, så har vi de beste lærerne i Shanghai. Hvis du møter en flink lærer på et universitet så jobber de enten allerede for oss, eller så har de lyst å jobbe for oss. Vi betaler rett og slett bedre. Dette betyr også at semester-programmet koster mer enn på et universitet. Det er opp til deg om du ser verdien i å betale litt mer for å lære kinesisk på en moderne og effektiv måte. Vi ser definitivt verdien i det.

Hvor kan jeg bo i Shanghai

Vi tilbyr et bredt utvalg av innkvartering i Shanghai. Du kan velge din egen studio-leilighet, eller et rom i et kollektiv sammen med lokale og internasjonale studenter. Men vårt mest populære valg er nok å bo hos en vertsfamilie  Shanghai som ca. 80% av våre elever velger. Dette innebærer at du bor hos en kinesisk familie, de lager mat for deg til frokost og middag, og du blir en del av familien. Det er en unik og spesiell opplevelse. Se vertsfamilier i Shanghai for mer informasjon. Som et alternativ er det mulig å bli engelsklærer hos vertsfamilien, som også er veldig populært. Du får alle fordelene med å bo hos en vertsfamilie mens du lærer et familiemedlem engelsk. Det er billigere enn vanlig vertsfamilie, men alle fordelene er de samme.

Kan jeg virkelig bli flytende i Kinesisk etter å ta semesterkurset i Shanghai?

Det er fullt mulig, men alt kommer an på din egen innsats utenom skoletiden. Du kan være en god og flink elev i klasserommet, men hvis du så kun snakker engelsk etter skoletid så vil det bli vanskeligere for deg å bli bedre. Det er nettopp derfor opphold hos vertsfamilier er så bra. Familiene snakker null engelsk, og det vil tvinge deg til å bruke det du har lært på skolen. Å skaffe seg lokale venner, lære på egenhånd etter skoletid og ha en interesse for språket og kulturen vil også hjelpe deg å bli flytende i kinesisk.

Hvordan er det sosiale livet i Shanghai?

Shanghai er full av spennende opplevelser. Hver uke organiserer vi forskjellige sosiale aktiviteter som mange av LTLs elever, lærere og ansatte deltar på. Du kommer til å møte nye venner med skolekameratene dine, og dere kan utforske alt Shanghai har å by på sammen. Det er også mulig å bli med i en lokal klubb og møte nye mennesker på den måten.  Shanghai er en by av uante muligheter hvor det moderne og tradisjonelle Kina møte hverandre. Det finnes også mange vakre og spennende byer en kort togtur unna Shanghai.

Kommer klassekameratene mine til å være på ca. samme mandarin-nivå som meg?

Ja, alltid, dette er nemlig essensielt når du lærer kinesisk. En hver elev, før de begynner på semesterkurset, kommer til å snakke med vår Studiedirektør som vil foreta en vurdering av deres nåværende mandarinnivå. Du kommer til å havne i klasse med andre elever som ligger på ditt nivå, og vi kommer til å velge en lærer basert på det også. Hvis du f.eks. er helt nybegynner så kommer du til å lære sammen med andre nybegynnere.

Jeg har lyst å melde meg på, hvordan gjør jeg deg?

Supert å høre! Kontakt oss på e-post og vi svarer deg så fort som mulig.

Related Links

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?