Kinesisk Immersjon i Kina

Immersjon-Programmet starter først med et opphold og kurs i Beijing så du får litt tid på deg for å bli vant til livet i Kina og lærer litt grunnleggende kinesisk.

Etter Beijing reiser du til Chengde (ikke Chengdu!), den gamle sommerhovedstaden under Qing-dynastiet hvor du tar et intensivkurs i Kinesisk.

Chengde er plassen hvor moderne mandarin har sitt utspring fra, Chengde-dialekten er den reneste og mest perfekte mandarin-dialekten i Kina

Jasmine fra Italia på den kinesiske muren

 • Studer i to forskjellige byer
 • Start i Beijing
 • Fortsett i Chengde
 • Ingen mulighet for å bruke engelsk i Chengde
 • Vertsfamilier og Leiligheter
 • Raskeste måten å lære kinesisk på
 • Full støtte fra LTL

Samtidig så er det ikke noe internasjonalt miljø i Chengde, ingen snakker engelsk der, og alle elevene er komplett omgitt av kinesisk språk og kultur.

 • Perfekt Kombinasjon

  Perfekt Kombinasjon

  Eventyr - start i Beijing, bli vant til Kina og begynn å lær

  Immersjon - komplett omgitt av kinesisk i Chengde

  Mangfold - livet i Beijing er veldig forskjellig fra livet i Chengde

  Grunnleggende - få grunnleggende kunnskap før du drar til Chengde

 • Lær Mandarin Raskt

  Lær Mandarin Raskt

  Immersjon virker - du kommer til å lære mye og lære fort i Chengde

  Snakke - få selvtilliten du trenger for å snakke mandarin

  Vertsfamilie - bo hos en kinesisk familie for å lære enda mer

  Fortsettelse - kurset ditt fortsetter selv etter at du drar til Chengde

 • Service pg Støtte

  Service pg Støtte

  Fellesskap - møt medelever og skaff venner enkelt i Beijing

  Aktiviteter - ta del i våre mange sosiale aktiviteter i Beijing

  Forberedelse - vi forbereder deg på livet i Chengde før du reiser

  Støtte i Chengde - vårt team i Chengde er der for deg når du trenger det

 • Valgalternativer

  Valgalternativer

  Velg - kombiner gruppe- og/eller privatundervisning

  Alternativer - vertsfamilie, kollektiv, egen leilighet eller hotell

  Inkludert - "survival kit" og transport til og fra Chengde inkludert

  Tillegg - legg til et "connection kit" for å enklere å skaffe lokale venner

Kinesisk Immersjon

Kinesisk Immersjon-programmet kombinerer et språkkurs i Beijing, samt et miljø hvor du blir komplett omgitt med kinesisk språk og kultur i Chengde, Kinas gamle sommerhovedstad.

Å bo i Chengde er en flott mulighet til å oppleve det ekte Kina, og å lære kinesisk veldig fort. Men for dem som enda ikke er vant med Kina kan Chengde være for mye i starten.

Derfor begynner oppholdet først på vår Beijing skole hvor du kan møte andre internasjonale elever i et vennlig, gøy og lærerikt miljø.

Beijing er full av internasjonale tilbud, utlendinger, og deler av lokalbefolkningen snakker engelsk. I Beijing kan du velge mellom gruppe- eller privatundervisning, du kan velge å bo hos en vertsfamilie, i et kollektivt, eller i en egen studio leilighet.

Hvis du ønsker å ordne din egen innkvartering selv, så er det også mulig. Tiden i Beijing blir brukt til å gjøre deg vant til samfunnet og kulturen i Kina, og lære grunnleggende kinesisk.

Etter det, så er du klar til å ta neste steg som er komplett immersjon i Kina, i Chengde.

Før du reiser til Chengde så har vi et møte sammen med deg.

Etter det, flytter du til Chengde hvor du ikke får muligheten til å snakke engelsk, og du blir nødt til å bruke mandarin 24/7.

Vi tilbyr vertsfamilier, eller rom i kollektiv i Chengde. Alle dine venner i Chengde kommer til å være lokale kinesere.

Kinesisk Immersjon-Program – Standard

Studer 20 timer i gruppe i Beijing, og 20 timer privatundervisning i Chengde hver uke.

Hvis du kan mandarin på forhånd så kan du begynne kurset i Beijing på alle mandager i året. Hvis du er nybegynner så tilbyr vi en rekke startdatoer. Programmet kan vare fra fire til 52 uker, alt etter hva du selv ønsker.

Kinesisk Immersjon-Program – Intensiv

Den raskeste måten å lære kinesisk på. I Beijing får du 20 timers gruppeundervisning og 10 timers privatundervisning hver uke. Når du kommer til Chengde får du 30 timer privatundervisning i uken.

Som med standard-programmet kan du starte på alle mandager i året hvis du allerede kan noe mandarin. Hvis du er nybegynner så tilbyr vi en rekke startdatoer. Programmet kan vare i alt fra fire til 52 uker.

Kinesisk Immersjon-Program – Individuell

20 timer privatundervisning i Beijing og Chengde hver uke. Skreddersydd og tilpasset til dine mål og behov.

Du kan starte Individuell-programmet på en hvilken som helst mandag året. Du kan studere i fra fire uker til 52 uker.

Kinesisk Immersjon – Priser (i CNY)

Uker Standard Individuell Intensiv
4 uker 17,032 21,662 26,049
6 uker 22,765 29,375 35,638
8 uker 27,914 36,303 44,250
10 uker 32,522 42,503 51,959
12 uker 36,630 48,030 58,830
14 uker 42,130 55,430 68,030
16 uker 47,630 62,830 77,230
+2 uker +5,500 / 2 uker +7,400 / 2 uker +9,200 / 2 uker

Prisene er oppgitt i kinesiske yuan – CNY

Inkludert: «Survival Kit – Standard», transport Beijing – Chengde – Beijing med tog, skolepenger, henting på flyplass i Beijing, alle bøker, og hjelp og støtte 24/7.

IKKE inkludert: Innkvartering

MERK: Som med alle LTL kurs og programer så finnes det ingen skjulte kostnader eller gebyrer, prisen du ser er prisen du betaler.

Hva sier tidligere studenter

Fushu Testimony for LTL
Fushu
Italia
★ ★ ★ ★ ★

"Chengde city is small but pretty and for anyone who likes hiking or long walks it’s perfect as it is surrounded by hills and mountains. Practically no one speaks English, so it is a great place to go if you are serious about practising your speaking."

Les Mer

Zander Testimony for LTL
Zander
Storbritannia
★ ★ ★ ★ ★

"If you are looking for the ‘real China’, Chengde is likely to be the place for you. The food was excellent (best I’ve had in China). I passed my HSK 6 which I was very pleased with. If you are willing to take the plunge, I couldn’t recommend it more."

Les Mer

Mark Testimony for LTL
Mark
Estland
★ ★ ★ ★ ★

"Chengde is a small city with not so many western restaurants, bars, clubs or foreigners. This is perfect if you want to isolate yourself from all possible distractions and just focus on your Chinese learning."

Les Mer

Max Braun Testimony for LTL
Max Braun
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

"In general, I loved my time in China and I can only recommend to anyone to visit this country of the future. And yes, with some commitment and time you are definitely able to master the Chinese language."

Les Mer

Nedd Testimony for LTL
Nedd
England
★ ★ ★ ★ ★

"I spent six weeks in Beijing and six weeks in Chengde. The time in Beijing was great. Chengde is a considerably small city. There are incredibly few foreigners which from the perspective of immersing yourself in Chinese culture is good"

Les Mer

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge varer programmet??

Du velger selv hvor lenge du ønsker å lære, minimum er fire uker, maksimum er ett år.

Hvordan kommer jeg meg fra Beijing til Chengde

Fra Beijing tar du toget til Chengde søndagen før du skal begynne undervisningen i Chengde. Togbiletten er allerede inkludert i prisen på programmet, og vi ordner billett for deg. I Chengde blir du hentet på stasjonen av vår program-koordinator som tar deg med til din nye adresse.

Hva hvis jeg trenger hjelp i Chengde?

Vi har et immersjon-team klart i Chengde. De er en dedikert, ung, og morsom gjeng som gir deg hjelp og støtte når du trenger det. Du kan også bli med dem på forskjellige aktiviteter rundt i Chengde, restaurantbesøk, se sommerpalasset, gå på turer, og mye annet gøy. Våre elever blir ofte venner med LTL teamet i Chengde, spesielt hvis de er i Chengde i en lenger periode.

Hvor mye mandarin kommer jeg til å lære?

Hver enkelt person er forskjellig, og hvor mye du kommer til å lære kommer an på hvor lenge du tar immersjon-programmet, og hvilke valgalternativer du velger. Du kommer til å lære mer med det intensive programmet enn med standard-programmet. De som bor hos vertsfamilier kommer til å lære mye raskere enn de som ikke gjør det. Men generelt sett så kommer du til å lære kinesisk raskere i Chengde enn andre steder i Kina. Hvis du møter gamle klassekamerater som ble igjen i Beijing eller Shanghai igjen så blir du overasket over hvor mye bedre du er enn dem i kinesisk.

Hvordan er livet i Chengde?

Livet er gøy, og interessent, men helt forskjellig fra andre steder i verden, eller andre steder i Kina som Beijing eller Shanghai. Vi har en egen side om livet i Chengde med mye informasjon om byen, og hvordan det er å bo der. Men du må være klar for å bo et sted som er helt og komplett kinesisk når det kommer til språk og kultur.

Hvilke typer innkvartering tilbyr dere?

Hvis du trenger hjelp til å ordne innkvartering så se på hva vi tilbyr av innkvartering i Beijing, samt vertsfamilier og leiligheter i Chengde.

Kan jeg kombinere Shanghai, Beijing og Chengde i ett og samme program?

Ja, vi tilbyr et «Multi-City»-program med forskjellige valgalternativer.

Hvordan melder jeg meg på?

Send oss en epost, enkelt og greit, og fortell oss hvilke program du ønsker, når og hvor lenge, og hvilke andre behov og ønsker du har, og vi melder deg på med en gang. Hvis du har andre spørsmål om programmet, eller trenger tips og råd om hva som kan passe deg så ta kontakt med oss, og vi svarer innenfor 24 timer på arbeidsdager.

I stedet for å dele programmet 50/50 mellom Beijing og Chengde, finnes det andre alternativer?

Ja, selvfølgelig. Selv om det er en god ide å begynne oppholdet ditt i en mer internasjonal by som Beijing eller Shanghai så du kan bli vant til Kina så trenger du ikke å tilbringe halve tiden der. Hvis du ønsker å dra til Chengde etter en eller to uker i Beijing eller Shanghai, eller hvis du ønsker å ta mesteparten av oppholdet der så er det mulig. Du kan også kombinere immersjon med opphold på Taiwan hvis du ønsker. Bare si i fra, så ordner vi det.

Kan jeg kombinere immersjon-programet med Shanghai i stedet for Beijing?

Ja, det er fullt mulig. Kontakt oss for mer informasjon.

Andre programmer

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?