Vertsfamilie i Shanghai

Å bo hos en vertsfamilie i Shanghai er en opplevelse for livet. Prøve smakfulle, autentiske kinesiske retter to ganger om dagen, snakk kinesisk hele tiden, og opplev å bli en del av en kinesisk familie som kommer til å ta deg inn som en av sine egne.

LTLs Vertsfamilier i Shanghai er en unik måte å knytte bånd med en kinesisk familie som ellers ikke hadde vært mulig. Kommunikasjonen foregår på mandarin, og mer enn 80% av våre elever velger nettopp denne formen for innkvartering.

Du kommer til å bli omgitt av kinesisk språk og kultur, og som følger kommer du til å bli mye bedre i mandarin da du ikke har noe annet valg enn å snakke og kommunisere på kinesisk med din vertsfamilie. Å bo hos en vertsfamilie er genuint den raskeste måten å bli bedre i kinesisk på.

Elev og lillesøster fra vertsfamilien

 • Omgi deg med kinesisk språk og kultur
 • Frokost og middag inkludert
 • Bli en del av familien
 • Lær om kinesisk kultur
 • Ditt eget soverom med WiFi inkludert
 • Bad og vaskefasiliteter
 • Strøm, varme, vann, alle regninger inkludert
 • Lær Kinesisk Raskt og Effektivt

  Lær Kinesisk Raskt og Effektivt

  Full immersjon – Snakk mandarin hver dag

  Vennlig – Du blir tatt i mot med åpne armer

  Mat – Opplev smaker du aldri har prøvd før

  Omfavne – Språkbarrièren kan være vanskelig, men du kan lære mye

 • Komfort og Støtte

  Komfort og Støtte

  Vi er her – Hvis du opplever problemer, så si i fra til oss

  Støtte fra familien – Vertsfamilien vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg

  Komfortabelt – Vennlig, åpent, og komfortabelt bomiljø

  Sertifisert – Vi er nøye med hvem vi velger ut som vertsfamilie

 • Opplev Kinesisk Kultur

  Opplev Kinesisk Kultur

  Hverdagsliv – En fascinerende mulighet for å lære

  Ekte Kina – Du får ikke samme opplevelsen noen andre steder

  Turer og utflukter – Bli med familien på tur eller utflukt i helgene

  Familieliv – Møt andre familiemedlemmer og lær om kinesisk kultur

 • Unike Matopplevelser

  Unike Matopplevelser

  Hjemmelaget – Hver dag av vertsfamilien

  Variert – Du vil prøve ut nye smaker hver dag

  Sunnhet – Kineserne er kjente for sin gode helse, det starter med maten

  Valg – Vegansk, vegetar, halal, glutenfri, snakk med oss

LTLs Vertsfamilier i Shanghai

Vi vil at du skal omgi deg med kinesisk språk og kultur. LTL betyr «Live the Language», eller «Lev Språket» på godt norsk. Å bo hos en vertsfamilie gjør at du bokstavelig talt kan «leve språket». Du kommer til å se og oppleve det ekte Kina sammen med en vertsfamilie, opplevelser du ikke kan få på noen annen måte. Maten er fantastisk, familiene er vennlige og kommer til å ønske deg velkommen med åpne armer. Vi er veldig nøye på hvem vi velger som vertsfamilie fordi at du skal få den beste og mest komfortable opplevelsen når du bor hos en vertsfamilie i Shanghai.

Å bo hos en vertsfamilie i Shanghai er den raskeste måten å lære kinesisk på, i kombinasjon med vår privatundervisning. Du kommer til å måtte hanskes med til tider utfordrende situasjoner, men det er finnes alltid vei rundt språkbarrereine, enten det er å gestikulere med armene, ordbok på mobilen, eller god gammeldags pågangsmot.

Våre elever som bor hos vertsfamilier ender ofte opp med å bli venner og holde kontakten med vertsfamilien lenge etter at de er ferdig med oppholdet. Så sterke er båndene som knyttes mellom familien og eleven. Det er virkelig en unik sjanse å oppleve Kina på en helt annen måte. En sjanse 80% av våre elever går for.

Leiligheter og Beliggenhet

Hjemmene til våre vertsfamilier er koselige og moderne. Du får full tilgang til kjøkken og bad, og selvfølgelig ditt eget, private soverom og WiFi. Alle regninger som strøm, vann, varme etc. er inkludert i prisen.

Når det kommer til beliggenhet, så bor vertsfamiliene mellom 30 og 60 minutter unna skolen. Første dagen din på skolen så kommer vertsfamilien til å følge deg til skolen så du ikke går deg bort. Vær obs på reisen tilbake igjen, enten det er til fots, på sykkel eller med t-banen. Vi kan alltids hjelpe deg hvis du skulle trenge det.

Nyttig Informasjon om Vertsfamilier

 • Nybegynnere – ikke vær redd. Dette kan virke skremmende, å bo sammen med en fremmed familie som du ikke kan kommunisere med. Men våre vertsfamilier vet hvordan de skal kommunisere med elever, de har gjort dette før og er erfarne. Å ta dette steget kommer til å hjelpe deg enormt når det kommer til å lære kinesisk.
 • Spesialbehov når det kommer til mat – Vennligst snakk med oss på forhånd om hvilke behov du har når det kommer til mat, så vi kan plassere deg hos rett vertsfamilie.
 • Gaver– Enkelte elever liker å ta med seg en liten gave hjemmefra. Det er en flott måte å starte forholdet med vertsfamilien din på. Guanxi (关系) er en viktig del av livet i Kina, og har med mellommenneskelige forhold og nettverk å gjøre. En liten gave kan hjelpe deg å score noen poeng hos vertsfamilien.
 • Vår YouTube kanal (kun engelsk) – Her kan du finne videoer av tidligere elever som snakker om sine opplevelser om det å lære hos LTL. Å se på disse videoene er en fin måte å få et førstehåndsinntrykk av hvordan det er å bo hos vertsfamilier, og få noen tips.
 • Mer informasjon – Se «Ofte Stilte Spørsmål» seksjonen, eller snakk med en av våre studierådgivere som kommer til å fortelle deg alt du trenger å vite. Vi kan også sette deg i kontakt med tidligere elever som har bodd hos vertsfamilier så du kan høre direkte fra dem om hvordan det er å bo hos en vertsfamilie i Shanghai.

Pris på Vertsfamilier i Shanghai (Kinesiske Yuan)

Tabellen nedenfor viser prisene for vårt vertsfamilie-program i Shanghai. Alle prisene er oppgitt i kinesiske yuan (CNY). Du kan bo så lenge du ønsker, jo lenger du bor, jo større avslag får du.

For mer informasjon om alternative valutaer, eller andre spørsmål, vennligst kontakt oss.

Lengde Frokost og Middag
1 uke 2,935
2 uker 5,698
3 uker 8,298
4 uker 10,742
5 uker 13,037
6 uker 15,188
7 uker 17,204
8 uker 19,089
9 uker 20,849
10 uker 22,491
11 uker 24,020
12 uker 25,440
13-52 uker  +2,120 / uke
ekstra natt 489 / natt

FAQs

Hvorfor velger 80% av LTLs elever å bo hos en vertsfamilie?

Våre vertsfamilier i Shanghai er en unik mulighet som du ikke bør gå glipp av. Du får en verdifull sjanse til å bli en del av en kinesisk familie. Du får ikke bare enestående opplevelser, og tette bånd til vertsfamilien, men hovedgrunnen til at så mange av våre elever velger å bo hos en vertsfamilie er at de kan lære kinesisk så mye raskere enn hvis de bor andre steder. Når du bor hos en vertsfamilie må du bruke alt du kan av kinesisk hver eneste dag, og ditt nivå og dine evner i kinesisk kommer til å bli veldig mye bedre,

Kommer vertsfamilien til å snakke engelsk?

Vanligvis så kommer ikke vertsfamilien til å kunne snakke engelsk i det hele tatt. Det kan hende at et av familiemedlemmene kan noe engelsk, men uansett så anbefaler vi å ikke å snakke engelsk. Det er fordi vi vil at du skal bli så god som mulig i kinesisk. Å overkomme språkbarrièren er en av de største utfordringene ved å bo hos en vertsfamilie, enten du gestikulerer med armene eller bruker mobilen for å hjelpe deg kommer du til å føle en enorm stolthet når du klarer det. Hvis du absolutt ønsker å bo sammen med en vertsfamilie som snakker engelsk så kan det også ordnes, bare si i fra på forhånd. Når familier søker om å bli en LTL vertsfamilie bruker vi lang tid på å finne ut om de passer 100% for våre studenter og elever.

Kan du gi meg mer informasjon om hvilke fasiliteter og standard jeg kan forvente?

Våre vertsfamilier kommer fra middel-, eller overklassen som betyr at både standard og fasiliteter er av god kvalitet. Alle leilighetene er utstyrt med WiFi og ditt eget private soverom. Kjøkkenet inkluderer kjøleskap, og leilighetene er utstyrt med klimaanlegg og oppvarming. Toalettene er vanlige vestlige toaletter, og ikke «ned-på-huk» toaletter. Vi holder tett kontakt med alle vertsfamiliene for å sørge for at alt er i orden så du får et komfortabelt opphold.

Click Here to Reveal Answer

Vi oppfordrer alle elever å spise så mange måltider sammen med vertsfamilien som mulig. Men det vil være tilfeller hvor du kanskje vi spise middag med andre LTL elever og ansatte, eller bare prøve en restaurant. Det er ikke noe problem, men du må si ifra til vertsfamilien på forhånd. Du kan fortelle dem om morgen, eller sende en melding. Sørg for at du og vertsfamilien har hverandres kontaktinformasjon.

Språkbarrièren skremmer meg, har jeg grunn for å være bekymret?

Absolutt ikke. Dette er en normal del av det å lære kinesisk og å omgi seg med kinesisk språk og kultur. Å gjøre feil er en naturlig del av det å lære et nytt språk. Det er slik du lærer hva som er korrekt  og hva som er feil. Stå på, uansett om det er vanskelig, du kommer til å finne ut av det til slutt. Husk også at vi er her for å hjelpe deg. Vi har en studentgruppe på WeChat (det kinesiske svaret på WhatsApp) som er nyttig for raske spørsmål når du lurer på noe, og du kan alltid snakke med våre ansatte hvis du trenger det.

Hvis jeg ikke er fornøyd kan jeg bytte vertsfamilie?

Dette har aldri skjedd på LTL Shanghai, men hvis du virkelig ønsker å bytte vertsfamilie så er det selvsagt mulig.

Jeg vil ikke ta undervisning hos LTL, kan jeg fortsatt bo hos en LTL vertsfamilie?

Dessverre nei. Det tar veldig lang tid for oss å organisere opphold hos vertsfamilier, og fordi de er så populære så kan vi kun tilby vertsfamilier for våre fulltidsstudenter (20 timer eller mer i uken).

Har dere flere bilder av vertsfamiliene?

Ja, du kan se vårt bildegalleri.

Får jeg min egen nøkkel

Ja, vertsfamilien kommer til å gi deg din egen nøkkel. Du får også muligheten til låse døren til soverommet ditt.

Hva om jeg ikke klarer å komme meg til skolen første dagen?

Vertsfamilien kommer til å dra med deg til skolen mandag morgen. Vi håper at du husker veien tilbake igjen, men hvis ikke så er det bare å spørre oss!

Hva hvis jeg ønsker å være sent ute, er det et problem?

Så lenge du er stille når du kommer hjem så kan du være ute så lenge du orker. Kommunikasjon er viktig, hvis du tror at du kommer sent hjem så er det bra hvis du sier i fra til vertsfamilien på forhånd.

Kan jeg ta med meg noen hjem, eller invitere noen til å tilbringe natten?

Nei, du må respektere at du bor hos en familie, og at dette ikke er kulturelt akseptbelt.

Andre programmer

 • Engelsklærer

  Shanghai

  Engelsklærer hos vertsfamilie er vårt mest populære valg når det kommer til innkvartering i Shanghai. Alle fordelene som med vanlig vertsfamilie men 50% billigere.

  Les Mer

 • Leiligheter og Rom

  Shanghai

  Du får ditt eget soverom, og felles kjøkken og bad. Bo sosialt og møt nye venner mens du lærer kinesisk, dette er en kostnadseffektiv måte å bo i Shanghai på.

  Les Mer

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Johan Brandal
  Johan Brandal, Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?
  captcha