Gapår i Kina med LTL

Opplev Kina som aldri før med vårt Gapår i Kina-program. Lær kinesisk i Kina, og reis samtidig gjennom et av verdens mest spennende land.

Vi tilbyr fire forskjellige Gapår i Kina programmer, alle med sitt unike preg, for at du skal få velge akkurat det programmet som passer deg.

LTL elever på den kinesiske muren

 • Gapår i Kina
 • Studer i utlandet, og opplev Kina
 • Bli flytende i mandarin
 • Opplev komplett språklig immersjon
 • Fire programmer å velge mellom

Våre elever blir raskt venner, og deler denne opplevelsen for livet sammen, med vårt Gapår i Kina program.

Kanskje du har lyst å bli flytende i mandarin mens du tar et internship? Eller har du lyst å oppleve det «ekte Kina» hvor ingen snakker engelsk?

Eller har du rett og slett lyst til å designe ditt eget, helt unike gapår, akkurat som du selv ønsker? Hva enn du ønsker, så har vi mulighetene. Du kommer garantert til å oppleve noe helt unikt. Kina har en lang historie som bare venter på bli utforsket og oppdaget.

 • Ditt Gapår i Kina

  Ditt Gapår i Kina

  Opplev Kina – Utforsk Midtens Rike som aldri før

  *Fire Programmer – Noe for alle og enhver

  Lær Kinesisk – Bli flytende i kinesisk mens du reiser rundt

  Venner for Livet – Utvid nettverket ditt internasjonalt

 • Best i Bransjen

  Best i Bransjen

  Lærere – Fult sertifisert, hjelper de deg å oppnå dine læremål

  Personale – Alltid her for å gi råd og hjelpe

  Elever – Våre elever er ambisiøse, og er motivert for å lære

  Sammen – Lærerikt, gøy, og sosialt, vi lærer kinesisk sammen

 • Lær Kinesisk i Kina

  Lær Kinesisk i Kina

  Beijing – Full av historie, kultur, og Den Kinesiske Muren

  Shanghai – Levende, moderne, pulserende, og veldig populær

  Chengde – Juvelen i LTLs Immersjonskrone, ingen engelsk innflytelse

  Alt i Ett – En unik mulighet til å oppdage Kina og lære kinesisk.

 • 24/7 Støtte av LTL

  24/7 Støtte av LTL

  Personale – Vi kjenner Kina ut og inn, spør oss om råd og forslag

  LTL-Familien – Ansatte, lærere og elever tilbringer tid sammen utenfor skoletid

  Inkludert – WiFi, drikker, og til og med øl (etter 17:00) inkludert

  Beliggenhet – Alle skolene ligger sentralt og beleilig

Gapår

Vi tilbyr fire utmerkede Gapår programmer i Kina, som alle gir deg en unik opplevelse. Vårt Komplette Immersjons-Gapår i Kina gir deg muligheten til å kombinere storbyliv i Beijing eller Shanghai, sammen med Chengde, en by hvor du ikke kommer til å se noen andre utlendinger i det hele tatt.

Lær-Kinesisk Gapår tilby intensiv undervisning i Kina i 36 uker over to semestre, med dette programmet er det fullt mulig å gå fra nybegynner til flytende i kinesisk. Hvis du ønsker å undervise i engelsk så tilbyr vi Kinesisk-og-Engelsk Gapår. Hvis du har lyst på enda mer fleksibilitet så gir vi deg også muligheten til å utvikle ditt eget gapår opplegg i Kina.

Uansett hvilket program du ønsker å velge så er du garantert å få en opplevelse for livet i ett av verdens mest unike og spennende land.

Komplett Immersjon-Gapår i Kina

Lær Mandarin mens du er komplett omgitt av kinesisk språk og kultur, dette er den beste måten å bli flytende i kinesisk på. Kombiner et storbyopphold i enten Shanghai eller Beijing, før du drar til lille Chengde (bør ikke forveksles med Chengdu), en by uten noe som helst engelsk eller internasjonal påvirkning, ingen Starbucks eller McDonald’s

Del 1 – Beijing / Shanghai

Oppholdet starter i Beijing eller Shanghai, valget er ditt, og du blir akklimatisert til Kina. Dette er en opplevelse du sent vil glemme i seg selv. Shanghai, Kinas moderne storby, full av fantastiske skyskrapere hvor enn du snur hodet. Beijing, like stor som Shanghai, er full av Kinas historie og kultur som bare venter på å bli oppdaget. Uansett om du velger Shanghai eller Beijing så får du en helt spesiell opplevelse.

Del 2 – Chengde

Neste del er å dra til Chengde, en by med ca.500,000 innbyggere (liten by etter kinesisk målestokk) og ingen internasjonal innflytelse.

Du kommer til å måtte bruke kinesisk hele tiden, fordi det ikke er noen muligheter å snakke engelsk.

Dette kan være utfordrende, og hvis du er usikker på komplett immersjon, så er muligens ikke Chengde noe for deg.

Chengde er så «ekte Kina» som det kan bli, tempoet er mye lavere, innbyggerne er vennlige, og mandarindialekten som brukes i Chengde er den «reneste» dialekten i Kina. Chengde står også på UNESCOs verdenskarvliste.

Byen er full av kinesisk kultur, men for å oppleve dette må du være klar over at mandarin er de eneste språket som gjelder der.

Pricing (Chinese Yuan)

Her er våre priser for 3 eller 6 måneders Immersjon-program. Inkludert i prisen er tur/retur togbillett mellom Beijing/Shanghai og Chengde, samt et «Survival Kit»

Lengde Beijing Chengde Pris i CNY
3 måneder Immersjon 6 uker gruppeundervisning 6 uker privatundervisning 35,730
6 måneder Immersjon 12 uker gruppeundervisning 12 uker privatundervisning 67,830

Pris på Innkvartering

Vi tilbyr en rekke valgalternativ når det kommer til innkvartering i kombinasjon med immersjon-programmet. Vi har både vertsfamilier og rom i leiligheter.

Leilighetene er et godt valg hvis du har et begrenset budsjett. Alle våre vertsfamilier inkluderer frokost og middag.

Hvis du har krav eller ønsker når det kommer til mat, f.eks vegan, glutenfri e.l. så si ifra til oss på forhånd.

Lengde Beijing/Shanghai Chengde Pris
3 måneder 6 uker, rom i leilighet 6 uker hos vertsfamilie 25,967
3 måneder 6 uker hos vertsfamilie 6 uker hos vertsfamilie 31,054
6 måneder 12 uker, rom i leilighet 12 uker hos vertsfamilie 47,160
6 måneder 12 uker hos vertsfamilie 12 uker hos vertsfamilie 52,560

MERK- Prisen for rom i leilighet er for et lite rom i en standard leilighet i Beijing. Det er full mulig å oppgradere til et større rom, eller nedgradere til en økonomi-leilighet. Kontakt oss for mer informasjon.

Lær-Kinesisk Gapår

Studer i Kina for to semestre og bli flytende i Kinesisk. Dra nytte av vår populære gruppeundervisning i små klasser med maksimum 6 elever per klasse, i gjenomsnitt har klassene kun 3 elever.

Hver enkelt elev får muligheten til å snakke og øve i klassen, og det knyttes tette bånd mellom elevene og læreren.

Undervisningen foregår i fire timer hver dag fra mandag til fredag, totalt 20 timer undervisning i uken. Hvert av semestrene er på 18 uker, som betyr at du får 36 uker med kinesisk-undervisning totalt.

Du kan også forlenge undervisningen hvis du ønsker. Hvis du vil lære enda fortere så anbefaler vi at du bor hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier i Kina.

Etter 36 uker med intensiv læring, og hvis du i tillegg bor hos en vertsfamilie som mange studenter kommer til å gjøre, er det fullt mulig for deg å nå HSK4 eller 5 nivå, som betyr at du kan kinesisk flytende.

Priser

Prisen på semestre er den samme i Shanghai og Beijing. Har du lyst til å oppgradere innkvarteringen til fra et rom i leilighet til en vertsfamilie så ta kontakt med oss og vi kan ordne det mot et tillegg i prisen. Du kommer til å forbedre ditt mandarinnivå hvis du bor hos en vertsfamilie, og 80% av våre elever velger å bo hos en vertsfamilie.

Hvis du ønsker å kun å ta ett semester så er det også mulig, for mer informasjon se: semester i Shanghai, semester i Beijing, eller semester i Taipei.

Pris uten innkvartering: 53,488 CNY Program +36 uker innkvartering (Lite rom – Standard-leilighet): 111,088 CNY

Inkludert i prisen for Kinesisk-år er:

 • Lærermaterialer
 • 20 timer undervisning i uken
 • 36 uker med kinesiskundervisning
 • Survival Kit
 • Hjelp og støtte fra LTL 24/7

Kinesisk-og-Engelsk Gapår

Vårt Kinesisk-og-Engelsk Gapår er perfekt for deg som ønsker å lære seg kinesisk på et stramt budsjett. Dette programmet varer i 22 uker, og i løpet av de fire første ukene lærer du kinesisk i enten Shanghai eller Beijing, du velger selv by.

Etter at du har kommet til rette i Kina og kan noe kinesisk kommer du til å undervise i engelsk i en mindre by utenfor Beijing eller Shanghai.

Dette er en flott mulighet til å utforske Kinas fantastiske historie og kultur mens du lærer kinesisk til en rimelig penge. LTL gir deg en leilighet, og 2000 CNY i måneden for å underviser kinesiske elever i engelsk. Dette er perfekt hvis du ikke ønsker å bruke mye penger

Vennligst merk – Det er et registreringsgebyr på 500CNY for dette programmet

Vertsfamilie: 16,000 CNY / Leilighet: 12,500 CNY

NOTE – Vertsfamilie-programmet inkluderer innkvartering hos en vertsfamilie med frokost og middag inkludert. Leilighet inkluderer et stort rom med eget bad, uten måltider.

Inkludert i prisen på Kinesisk-og-Engelsk Gapår er:

 • Fire ukers gruppeundervisning i mandarin
 • Rom i kollektiv i Beijing eller Shanghai
 • 18-uker hvor du underviser i engelsk i en annen by enn Beijing eller Shanghai
 • Innkvartering og 2000 CNY i måneden mens du underviser
 • Transport fra Beijing eller Shanghai til stedet du skal undervise på
 • Hjelp og støtte 24/7 fra LTL
 • Henting og levering på flyplassen

Design ditt eget Gapår i Kina

Vi gir deg muligheten til å utvikle ditt eget Gapår i Asia. Design akkurat det programmet du ønsker, når du ønsker, og hvor du ønsker. Har du lyst å lære kinesisk i fem uker i Shanghai, en av verdens mest dynamiske storbyer?

Hvorfor ikke ta 15 uker i Beijing også med privatundervisning for å bli skikkelig god i kinesisk? Du kan avslutte med 16 uker i Chengde hvor du kun bruker mandarin hele tiden, ingen utlendinger, ingen engelsk, ingen Starbucks, velkommen til det ekte Kina.

Dette er bare et eksempel på hva du kan finne på. Snakk med oss og finn ut mer. Ditt Gapår i Kina kan vare akkurat så lenge som det passer deg.

  Ofte Stilte Spørsmål

  Får jeg muligheten til å reise utenom skoletiden??

  Absolutt, når du først er her så bør du utnytte muligheten til å se dette fantastiske landet. Kina har masse å by på, du kommer til å få minner for livet i Beijing, Shanghai, og Chengde. Du kan også reise lenger bort, jo mer du utforsker jo mer opplever du.

  Du kan f.eks. ta en helgetur til Xi’an for å se terrakotta armeen, hagene i Suzhou, eller øl-festivalen i Qingdao.  Du kan også tilbringe lengre ferier som kinesisk nyttår, eller andre langhelger enda lenger unna, Ming-gravkamrene i Nanjing, eller klatring i Himalaya i Tibet. Kina er enormt og det er masse å finne på.

  Har dere undervisning over Jul?

  Jul er ikke en høytid i Kina, og de fleste skoler, kontorer, og butikker holder åpent. Men du får muligheten til å dra hjem til Jul hvis du ønsker, vi må tilpasse programmet til eventuelle juleferier så snakk med oss på forhånd, før du kommer til Kina.

  What are living costs like in Shanghai, Beijing and Chengde?

  Chengde er det rimeligste alternativet ut i fra de tre byene, og du kan bo og spise godt på et lavt budsjett. Hovedstaden Beijing, og metropolen Shanghai er mye dyrere enn Chengde, men prisnivået ligger stort sett godt under prisnivået i Norge. Beijing og Shanghai gir deg muligheten til å bruke akkurat så lite, eller så mye penger som du ønsker. Du kan spise en god middag for under 30kr, men du kan også få middager for 3000kr hvis du ønsker.

  Hvordan er det sosiale livet på skolen? Får jeg nye venner?

  Dette er den enkle biten, vi kan nærmest garantere at du skaffer deg nye venner når du er her. I mange tilfeller er det snakk om vennskap som varer livet ut, sånn er det på LTL. Elever kommer og går hver uke så det vil alltid være nye folk å møte. Og utenfor skoletid arrangerer vi mange spennende sosiale aktiviteter så elever, ansatte, og lærere tilbringer mye tid sammen. Vi er en, stor familie here, og det er enkelt å få venner.

  Kan dere hjelpe meg å lage et gapår opplegg for meg?

  Ja, hvis du trenger råd om hva som er det beste programmet for deg, så bare ta kontakt med oss. Vi tilbyr mange alternativer og muligheter, og vi er veldig fleksible, du kan være trygg på at vi finner noe som passer deg.

  Hva skjer med internshipet??

  Hvis du ønsker et internship i Kina mens du lærer kinesisk så kan vi ordne det for deg. Snakk med oss om hva du ser etter og vi kommer til å gjøre vårt beste for å finne noe som passer deg. For å gjøre oppholdet ditt i Kina så enkelt og komfortabelt som mulig så ønsker vi å snakke med deg direkte om alle detaljene.

  Kan jeg forvente å kunne kinesisk flytende etter ett år?

  Å kunne et språk flytende er ikke noe som kommer av seg selv, du må jobbe for å oppnå det. Det er fullt mulig å ende opp å snakke flytende etter 36 uker. Hvis du i tillegg bor hos en vertsfamilie så øker du sjansene dine ytterligere. Du må også lære på egenhånd, og gjøre alle lekser du får. Så langt har alle våre Gapår elever klart å oppnå HSK4.

  Still oss et spørsmål!
  • LTL Avatar Brendan Ryan
   Brendan Ryan , Student Advisor

   Velkommen til LTL Mandarin School!

   Hvordan kan jeg hjelpe deg?