Leiligheter i Chengde

Å bo i et kollektiv i Chengde er en fin måte å spare litt penger på, samtidig som du får mer privatliv. Chengde handler om Kinesisk Immersjon, og alle som bor i leiligheten utenom deg er lokale kinesere så du uansett må snakke kinesisk hele tiden.

Du får ditt eget soverom med enten eget, eller felles bad, og full tilgang til kjøkken, stue og vaskemaskin som finnes i alle våre leiligheter i Chengde.

Soverom i Chengde

 • Spar penger
 • Moderne leiligheter
 • Privatliv
 • Kinesiske leieboere
 • WiFi, strøm, varme, vann, osv inkludert
 • Lag din egen mat
 • Leilighetene

  Leilighetene

  Spar penger - Rom i leilighet er gunstig priset

  Moderne - Vestlig toalett, og alt du trenger

  Alt inkludert - WiFi, strøm, vann, varme, osv

  Romslig - Full tilgang til kjøkken, stue, og alle fellesarealer

 • Selvstendig

  Selvstendig

  Eget rom - Akkurat så mye privatliv som du selv ønsker

  Mat - Lag din egen mat og spar enda mer penger

  Frihet - Kom og gå når det passer deg

  Sosialt - Møt andre leieboere og bli venner

Rom i Leilighet i Chengde – Priser (kinesiske yuan)

Lengde Pris i CNY
2 uker 3,714
3 uker 5,409
4 uker 7,002
8 uker 13,200
12 uker 19,800
ekstra uke 1,650

Å bo i kollektiv i Chengde er et godt valg hvis du ønsker å spare litt penger mens du lærer kinesisk i et immersjon-program i denne vakre byen. Når det kommer til måltider så er restauranter billige, eller hvis du ønsker det enda billigere så får du tilgang til kjøkken og kan lage din egen mat. Du kommer selvsagt til å kun å bo med andre kinesere, så du fortsatt er komplett omgitt av det kinesiske språket og kulturen. Soverommet er stort, og innholder skrivebord, stol, og godt med skapplass. Prisene på leilighetene inkluderer allerede WiFi og alle andre kostnader. Fellesarealene blir rengjort jevnlig, men du er selv ansvarlig for ditt eget rom, og å rydde etter deg etter å ha brukt kjøkkenet eller andre fellesarealer.

MERK – Prisene inkluderer allerede alle regninger og WiFi. Som vanlig så er det INGEN ekstra eller skjulte kostnader. Alle priser er oppgitt i kinesiske yuan (CNY).

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg velge leilighet eller vertsfamilie?

Etter vår erfaring så er vertsfamilie det beste valget, da får du ta del i kinesisk hverdagsliv, og du forbedrer din mandarin raskere. Men vi forstår at opphold hos vertsfamilier kan koste mer, og selv om du får frihet til å organisere din egen tid, så er du fortsatt del av en familie med alt det innebærer. Et rom i en leilighet gir deg komplett frihet, og den største fordelen er at det koster mindre. Det er helt opp til deg, men hvis du har råd til det så anbefaler vi på det sterkeste at du velger vertsfamilie når du skal bo i Chengde. Hvis du har et stramt budsjett så er rom i leilighet fortsatt et greit valg for å oppleve immersjon uten å bruke for mye penger.

Er leilighetene i Chengde forskjellige fra leilighetene i Beijing eller Shanghai?

Ja. Selv om standarden på leilighetene er nokså lik så kommer opplevelsen til å være ganske forskjellig. I Chengde kommer ingen av de andre leieboerne til å være utlendinger, du vil faktisk være den eneste ikke-kineseren i hele blokken, gaten, eller til og med nabolaget. Miljøet i spesielt Shanghai, men også Beijing er veldig internasjonalt sammenlignet med Chengde.

Kan jeg invitere noen på rommet mitt for å tilbringe natten?

Kina er et ganske åpent land i dag, men om hvorvidt det er ok å ta meg seg noen hjem for å tilbringe natten kommer an på de andre leieboerne. Ikke alle føler seg komfortabel å ha noen de ikke kjenner i leiligheten hele natten. Hvis dette er noe som er viktig for deg så ber vi deg å si i fra til oss på forhånd så vi kan hjelpe deg å finne riktig leilighet.

Hvem er de andre leieboerne?

Du kommer til å kun å bo sammen med kinesere. Det kommer litt an på leiligheten men disse er vanligvis universitets-studenter eller yngre par.

Får jeg nøkler til leiligheten?

Ja selvsagt får du nøkler, og du kan komme og gå når det selv passer deg.

Hvordan finner jeg leiligheten første dagen?

Med Chengde «Survival Kit» blir du hentet av en av våre ansatte i Chengde på togstasjonen som tar deg rett til leiligheten. Survival Kit er allerede inkludert i de fleste Gapår-programmer, Kinesisk Immersjon-program, samt Multi-City programmet.

Kan jeg bestille et rom hvis jeg ikke skal studere med LTL?

Nei, siden vi er strenge på at det kun skal bo en internasjonal student i hver leilighet så tar det lang tid for oss å organisere rom og leiligheter. Dermed er leilighetene kun forbeholdt våre elever.

Hvor ligger leilighetene?

Alle leilighetene ligger sentralt i byen, med mange butikker og restauranter like ved.

Bør jeg bestille på forhånd?

Noen ganger har vi ledige rom på kort varsel, så det er mulig å spørre om vi har noe ledig akkurat nå. Men generelt er det bedre å bestille rom så tidlig som mulig da det kun er et begrenset antall rom, og stor pågang.

How do I book?

Fyll ut kontaktskjemaet til oppe til høyre på siden, og fortell oss hva du ønsker, vi svarer innen 24 timer på arbeidsdager.

Related Programs

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?