Oversikt

Det er mange ting man bør ta i betraktning før man skal reise til Asia, spesielt hvis man skal lære kinesisk i Kina. En av hovedoppgavene våre er å sørge for at overgangen er så enkel og plettfri som mulig for deg.

Dette er grunnen til hvorfor vi ønsker å tilby en rekke ekstratjenester, slik at vi kan hjelpe deg med overgangen. Noe du ikke kommer unna i Kina er kultursjokk, men heldigvis kan vi gjøre ting litt enklere for deg. Du trenger ikke bekymre deg over å skaffe sesong kort for kollektivtransport eller et kinesisk SIM-kort som er klar for bruk.

Det kan være frustrerende og ikke minst vanskelig å få orden på disse tingene, men vi hjelper deg med dette! Du kan være trygg på at du alltid har vår fulle støtte når du trenger det.

På grunn av vår kunnskap og erfaring om Kina og deres lover og regler, har vi muligheten til å hjelpe deg å komme i gang med overgangprosessen. Nedenfor vil du se en liste over tilleggstjenester vi tilbyr for å gjøre flyttingen til Kina så enkel og komfortabel som mulig.

Lærere Sofia og Alwin sammen med sine elevene

«Survival Kit» Standard 

Vår standard «Survival Kit» pakke for Beijing inneholder:

 • SIM-kort til mobil med datapakke og ringeminutter – Basispakken inneholder 700MB data og 50 minutter taletid per måned. Spørs oss hvordan fylle på når du trenger det.
 • Henting på flyplass, eller togstasjon – Unngå stress med kollektivtransport eller taxisjåfører som ikke snakker engelsk, la oss hente deg når du ankommer Beijing.
 • Kollektivtransportkort – Kortet kan brukes på busser eller t-banen, inkluderer ca.25 turer og kan fylles på med mer.
 • Bankkonto – Å ha en lokal konto er meget nyttig fordi veldig mange transaksjoner i Kina ikke er kontaktbaserte. Per dags dato har de kinesiske bankene ikke lov å åpne kontoer for korttidsboende i Kina. Reglene endres raskt, og hvem vet hva som kommer til å gjelde når du kommer til Kina. Uansett så vet vi hvilken bank som har de gunstigste reglene. Vi går sammen til banken og hjelper deg å søke om bankkonto og lenke kontoen din til mobiltelefonen.
 • Registrering hos politiet – Utlendinger må registreres på politistasjonen når de ankommer stedet de skal bo på. vi hjelper deg med dette.
 • Gratis sykkel – skaff deg en sykkel mens du er i Beijing. Vi hos LTL hjelper deg å melde deg på, og betale inn depositum for en av de vanligste sykkeldelingsappene i Beijing.
 • Kart over Beijing – Tradisjonelt turistkart
 • «Serve the People» bag – Brukt av generasjoner av kinesere. Stor, men praktisk. Ideell for å ta med seg bøker og skrivesaker på skolen.
 • Gratis skap på skolen
 • Personlig kaffekrus

Vennligst Merk- Standard «Survival Kit» er inkludert i vårt kinesiske-immersjonsprogram, og i vårt «multi-city» program.

Pris på Standard-Pakke– 1,815 CNY

Beijing «Survival Comfort Kit»

Our comfort kit contains everything in the standard package along what these three extras:

Vårt «comfort-kit» inneholder alt det standard pakken inneholder i tillegg til følgende:

 • Massasje– Relax and unwind with our full body or foot massage Slapp av med en deilig fot- eller kroppsmassasje.
 • VIP tilgang på internasjonalt sykehus –  Kom først i køen på et engelskspråklig sykehus i Beijing hvis du skulle trenge det.
 • En måneds medlemskap på treningsstudio – Vi har et treningsstudio like i nærheten av skolen. Utnytt fasilitetene maksimalt med ett måneds medlemskap.
Pris på Comfort pake – 2,915 CNY (Kinesiske Yuan)

Henting på Flyplass

Ankomst og henting skilt på flyplass
Vi henter deg på flyplassen

Hvis du kun ønsker å bli hentet på flyplassen eller togstasjonen så tilbyr vi også det.

 • Henting på flyplassen eller togstasjonen, bli kjørt rett der du skal bo
 • Ingen annen transport nødvendig
 • Unngå stress med kollektivtransport
 • Raskt og effektivt
 • Rett til der du skal bo
 • Tilgjengelig på alle flyplasser og togstasjoner

Som alltid så er det ingen ekstra kostnad for å bli hentet sent på natten eller tidlig om morgen. Men for at det skal være enklest mulig for deg, så anbefaller vi å ankomme Kina mellom klokken 10 og 17 på en søndag.

Pris for henting – 300 CNY

Beijing «Connection Kit»

Vårt «Connection Kit» har som mål å hjelpe deg å skaffe nye venner så raskt som mulig. Vi anbefaler alltid våre elever å skaffe seg så mange lokale, kinesiske venner som mulig, spesielt de som ikke kan snakke engelsk. Egentlig så er det veldig lett å kun tilbringe tid sammen med andre utlendinger, fordi det er så beleilig.

Du vil bli introdusert for en person som har lignende hobbyer og interesser som seg. Allerede det gjør oppholdet ditt i Beijing enklere, etter det blir det lettere å skaffe seg enda flere venner.

Personlig Studentambassadør

Vi vil koble deg opp med en person som har samme interesser og hobbyer som du har. Dere kan utforske Beijing sammen, og skaffe kinesiske venner istedenfor å kun være sammen med andre internasjonale studenter og andre utlendinger.

Din Personlige Kinesiske Språkutvekslingkamerat 

Din språkutvekslingskametat kommer til å hjelpe deg med det kinesiske språk, mens du hjelper han eller henne. Temaer dere kan snakke om er historier hjemmefra, kulturforskjeller, mat, og mye mer. Det som er så flott med å møte folk fra forskjellige steder er alle de gode historiene. Du kommer til å lære mye av din nye kamerat, enten det gjelder det kinesiske språket, eller kinesisk kultur.

Pris på Kinesisk «Connection Kit» – 900 CNY

«Connection kit» er et tilbud hvor vi finner og introduserer deg for personer vi tror du vil komme godt overens med. Selve vennskapet er opp til dere selv, selv om vi mener dere er en god match så kan vi ikke garantere noe. Vennskap og forhold er ikke «til salgs» og må bygges og ivaretas av deg selv, ikke kjøpes. Målet med vårt «connection kit» er å gjøre det enklere å starte denne prosessen, og fungerer veldig godt for mange av våre studenter og elever. Mange livslange vennskap har startet med dette, og mange har forbedret sin mandarin på denne måten.

Ofte Stilte Spørsmål

SURVIVAL KIT - Hvordan møter jeg sjåføren på flyplassen

Når du ankommer Beijing vil du sannsynligvis være trøtt og sliten etter en lang flytur. Heldigvis vil vår sjåfør være der for å hente deg. Etter at du kommer deg av flyet, går gjennom passkontrollen, henter bagasjen, og går gjennom tollen går til ankomsthallen, der vil sjåføren vente på deg med et skilt med navnet ditt på. Sannsynligvis vil det være mange folk der, men du trenger ikke å bekymre deg hvis du ikke ser sjåføren med en gang, han vi nemlig se etter deg også, han vet nemlig hvem han ser etter.

SURVIVAL KIT - Hva må jeg ta med meg for min første dag på skolen med LTL?

Du vil få alt lærermateriale av oss. Det du trenger å ta med deg er passet ditt, og godt humør. Andre ting som datamaskiner, og andre lærermaterialer er du selvsagt velkommen å ta med deg.

CONNECTION KIT - Hvordan møter jeg min studentambassadør og språkutvekslingskametat?

Vi inviterer deg  til  et måltid sammen med studentambassadøren og språkutvekslingskametaten hvor dere vil bli kjent med hverandre, og kan selv planlegge aktiviteter sammen.

CONNECTION KIT - Hvorfor akkurat to personer?

Vi vil velge basert på deres bakgrunn, alder, og interesser så dere har noe å snakke om med hverandre. Hvor godt dere kommer overens kommer alltid an på personene. Med to personer dobler du sjansen din for å skaffe deg en venn for livet.

CONNECTION KIT - Hvem er de to?

Det kommer an på hvem vi mener passer til deg. Det kan være universitetstudenter som ønsker å møte internasjonale venner, unge voksne i arbeid som ønsker et mer internasjonalt perspektiv, eller en av våre venner som liker å møte nye folk. Vi velger de som passer best.

CONNECTION KIT - Kan du garantere at vi blir venner?

Nei, det kan vi selvfølgelig ikke. Vi setter deg i kontakt, finner folk, og rett sted. Men til slutt er det opp til dere begge å bygge et bekjentskap sammen. Skaffe seg lokale venner et sted med veldig annen kultur som Kina kan være vanskelig, men det er også en veldig god måte å lære seg kinesisk på.

Mer informasjon

Still oss et spørsmål!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjelpe deg?